miracsuziemre 1 Kasım da sezaryen doğum yaptım. Oğlum solunum yetmezliği nedeniyle yoğun bakımda yatıyor . Bu durumu yaşayan arkadaşlar nasıl atlattiniz ne zaman iyileşti bebeğiniz.
mihrosum miracsuziemre bız yasadık. 33+6da dogdu kızım. Direk entube edildi. Yogun bakıma alındı. 10.gun kavuştuk canım. Hıc korkma Allahın izniyle sen ustune odaklan bol bol sağ
Kubravera miracsuziemre 40 haftalık doğum yaptım. 6 gün kaldı yoğun bakımda, 1 gün sürdü solunum problemi. kuzeninim de 27 haftalık doğum yaptı 1 ay kadar sonra solunum cihazından çıkardılar
Yusufurazsibel miracsuziemre geçmiş olsun canım benim oğlumda öyleydi 10 gün kaldı çok şükür şuan yanımızda 🥰
miracsuziemre mihrosum Allah ın izniyle sanıyorum şifa niyetine gönderiyorum. Az çıkıyor ama olsun inşallah kavuşunca daha iyi olacağım
Dlnmrc miracsuziemre geçmiş olsun benim oğlumda 15 gün kaldı çok şükür kavuştuk sonunda Allah bağışlasın Rabbim kavuştursun tez zamanda 🤲
Fasulye12 miracsuziemre Bilgim, yok üstte kalsın. İnşallah tez vakitte sağlığına kavuşur bebeğiniz 🙏🏻
mihrosum miracsuziemre benım 1 cay kasıgı cıktı ilk gun. Bıkmadan usanmadan sıcak dus ak gogsune gogsune tut dusu. Sonra 10 cc 30 cc 70 cc birden artırıyor hıc merak etme. Ya inan ki surede cok takılma benim 1 aydan sonra sutum azaldı mama meme gittim.ama kızım 23 aylık hala emiyor 🤭