Zera Sevde01 Benim de oyleydi, dogum yapinca almamisti oglum. Hemsire gelip gogus uclarimi hizlica cekip birakti ve hemen oglumun agzina verdi emis o emis🙂
Baloglumm1 Sevde01 biraz zorla çekerek tutturmaya calış hatta göğüs pompası varsa o çok güzel çıkarttırıyor biraz sütünü sağ dene çıkacaktır. Benimde yoktu böyle yapa yapa çıktı
BabyAsiia Sevde01 Evde göğüs pompası var mı? Silikon uç denediniz mi? Birde siringanin uc kısmını kesin. Alttab çektiğimiz sey var ya onu kestiğiniz tarafa takin. Siringanin kesmediginiz diger kismini gogus ucunuza tutun ve cekin. Göğus ucunuz hayırlı olsun 🤷♀️
Hibou Pompayla çıkarmayı deneyin yada şırıngayla yada siz elinizle göğüsün kahverengi kısmını tutun biride bebeği tutsun size doğru öyle de aliyorlar genelde. Stres yapmayın hersey düzelir
tosbikannesiii Sevde01 bende yaşadım bunu sütümü sağarak bide şırınganın ucunu kesmiştim onunla dayanacağım kadar çekip öyle bekletiyordum
hemsireleylos Enjektörün ağız kısmını kesip içindeki siyah tıpayı kestiğiniz yerden takın alın size göğüs ucu çıkarma pompası 🙏🏻 Emzirmeden hemen önce onunla bir iki kez çekin hemen çıkınca bebeğe uzatın