Esm_isk Günlük vişne suyu içiyorum şeftali yiyorum kahvaltı da salatalık el yapımı kakaolu kek kurabiye ,salata da nar eşkisi gibi şeyler tüketiyorum .bunlar araştırıpta bulamadığım şeyler. Aceba gaz yapar mı bilgisi olan?
Asya39 Esm_isk kakaolu şeyler gofret kek vs bunlar gaz yapar DİE biliyorum mümkün olduğunca hazır paket şeyler tüketmemeye çalış ABur cubur şeyler
Nihankuzey Esm_isk ya ben yapmaz diye biliyorum ama deneyerekte bulabilirsin zaten anlarsın zamanla ne yediginde gazi olduğunu
Bsrarslnoztrk Esm_isk Ahh günlerdir çektiğim sıkıntı resmen 🤦♀️ Benım oğlumda suan 22 günlük. Ve ınanılmaz gaz sancısı cekıyor. Her uykudan uyanısında cığlık ve ağlamayla uyanıyor. Acısını bastırmak içinde her uyanık kaldıgı sure boyunca emmek istiyor. Ilk doktora goturdugumde biogaia diye bi damla verdı. Kullandım fakat fayda etmedıgını gördüm. Dün gece tekrar görürdüm bu seferki doktor bazı ilaçlar etkiye tepki yapar demekki bu da onlardan biri dedi. Gerci bunlar ilaç değil bitkisel yağ ama olabılıyormus. Sonra kendısi zinco denilen gaz damlasını verdı. Dün aksam ilk defa kullandım ve ıkı saatte bir uyanan cocuk gece 12 de yattı 4 de uyanır gibi oldu gece boyu gazını cıkarttı. Umuyorum Zinconun etkısındendir 😊 günde 3 defa 4 damla şeklınde kullanacagım. Sende ıstersen dene canım biogaia denılen damla 70 tl iken zincoyu 20 tl gibi bi ücretle aldık. Yıne ılerleyen gunlerde nasıl etkı ettıgını yazarım 😊
Bsrarslnoztrk Esm_isk ayrıca vişne ve şeftali gaz yapar. Sadece kayısı suyu iç kuru kayısı ye. Be sabah aksam rezene cayı iç canım. Umarım en kısa zamanda bunu da atlatırız 🙏
Esm_isk Bsrarslnoztrk biogaia yı bende kullanıyorum şuan ama fazla faydasını göremedim gibi.. aynen bende 38günlük oldu oğlum ama uyku nedir bilemez olduk oda bende nadir uyuyoruz sancılı olduğu sesinden hareketlerinden emişinden bile belli oluyor.. allahım hepimize yardım etsin zor bir süreç.. umarım çabuk atlatırız..
ulkununannesi kimyon rezene icin bol bol. mercimek corbasi da gaz yapar. ben bi cay kasigi kimyon cayindan da veriyodum bebegime
Usakliomer Aydan sonra gaz sıkıntısı siddetleniyor bu sizin yedikleriniz kadar bebegin sindirim sisteminin gelistigiyle de alakali. Gaz masaji öğrenin her firsatta yapmaya çalışın bu ona yardimci olacaktir
Cansu_cinar_alp Kek kurabiye gaz yapar bnm dr yasakladı yemememe ragmn hala var gaz sıkıntısı bebeğimde
Yasemin7575 Esm_isk aguline bitkisel gaz ilacı ben kızım da kullanıyorum başka hiç bişey iyi gelmyor. İlacı verdikten 2 saniye snra hemen gaz çıkarmaya başlıyor
Kubuu Esm_isk sizin bu yediklerinizin hepsi gaz yapan besinler yediklerinizi değiştirin protein ağırlıklı beslenin eğer alerjiniz yoksa yumurta et tavuk vs..
[silindi] Esm_isk çikolata kakao bulgur baklagiller soğan kafein asitli içecekler hazır meyve suları karnıbahar brokoli pırasa gax yapar kimyon dereotu gazı alır
Sevdali Esm_isk şeftali her yerde gaz yapar yazıyor ve salata da öyle sadece yumurta domates zeytin yiyorum bn :( kayısı , üzüm kompostosu öneriyorlar canım
Esm_isk Sevdali onu yeme bunj yeme ne yiyecez biz 🙄😰 bebeğin vitamin de alması lazım o gaz yapıyor bu gaz yapıyor diye bende elimi hiçbirşeye atamaz oldum. 😥tahınlı yiyorum humana içiyorum teyzeme kimyon.. bolca tavuk yemeği. Yumurta yeşillik.. artık bıktım bunları yiye yiye.. bulgur pilavı süt yapıyor ona bile gaz yapar diyorlar şaştım kaldım 🙄
Sevdali Esm_isk vallahi bende o durumdayım süt ürünleri yemiyordum yavaş yavaş bi deneyeyim dedim kayınvalide yok yok daha erken diyo vitamin eksikliğinden çöktüm iyice
Sureyyado Vişne suyu gaz yapar kayısı gibi yumuşak tatlar için şeftali sizi kabız edebilir dikkat edin kakao kahve gaz yapar yediğiniz içtiğinizin soguk olmamasına dikkat edin o da gaz yapar
Sevdali Esm_isk 22 günde gerginlik sitres ne hale geldim Allah birlik yaşayanlara yardım etsin zor işmiş anladım :(