tatlibiseey Kızlar kullanıpta memnun kaldıgınız parfumler varmı? Chanel chance/ burberry weekend/ tresor/212 seksy kullanıyorum bunların dısında bu da cok guzel dıyebılecegınız parfum ısımlerı nedır?
buzlulimonata Chloenin bir cok parfümü bana hitap ediyor☺️En son chloe nomade i begenip marc jacobs almistm ani bir kararla ama sonra sevmedim. Bitince chloe nomade alicam☺️Yves rocher in yasmin/yasemin gbi bir kokusu da var o da cok hos☺️
BabyAsiia tatlibiseey Chanel chance Yillardir bunu kullanıyorum değiştirmeye kıyamıyorum. BAYILIYORUM!!!
Ayssss1 tatlibiseey Versace cristal noir edp olanı çok kalıcı yıkadığım kıyafetleri ütülerden bile kokusu geliyor
Leylaa_ tatlibiseey Lolita lempicka klasik Lancome La Nuit Tresor Lancome hypnose Yves Libre Narciso Rodriguze bunlar muhteşem kokular kışlık koku kalıcılığı yayılımı harika muhakkak biri soracaktır kokun nedir veya çok güzel kokuyorsun buram buram kokuktun tarzı yorum alacaksın
feratlarkupeklergiremez tatlibiseey Alien kullanıyorum yıllardır herkes sorar daha sormayan biri olmadı