Janss Regen Ay saçmaladığımı farkettirince gülme tuttu beni 🤦🏼♀️😅 Çok sevindim düşmesine , burda ateşle ilgili bişeyler var ilginizi çekerse http://www.doktorattila.com/asi-atesi/ ay aşıları çok ağır geçmişti bebeğimde burdan biraz içim soğumuştu siz de bakın istedim .
AsilDorukAnnesi Regen Tabi kontrol etmekte fayda var bende aşı günleri hiç uyumuyorum ☺️ Geçmiş olsun umarım yükselmez bidaha
Regen AsilDorukAnnesi valla azar azar yükselip düşüyor ateşi bakalım aynen ben sık sık kontrol ederim zaten çok sağolun ☺️
Regen aselimmm18 uyudu şimdi ama çok zor uyuttum 37 buçuğa yakın ateşi böyle bi dursun bakalım calpol yeni verdim. Zıbınla uyuttum. İnce bişey örttüm sadece üstüne. Her saat başı kalkıp bakacağım
AygulSina Regen rica ederim insallah ise yarar ise uararsa banada yazarmisin eger bi is gormuyorsa bosuna para vermiyim
Janss Regen Rica ederim 😌 Bir de 4 saat arayla parasetamol ve ibuprofen içerikli ateş düşürücüleri dönüşümlü verin . Galiba az önce de öyle bir şey yazmaya çalıştım yorgunluğuma denk geldi hepsini karıp katmışım . İnşallah rahatca uyur ateşlenmeden .♥️