Nagihanbeyaz 3 ay 4 günlük bebeğimin dişi damağı kaşınıyor huysuz huzursuz salyası akıyor sürekli ağlıyor kaşıyıcıyı kavrayamıyor benim ne yapmam gerekiyor hiçbir fikrim yok yardımcı olurmusunuz??? Sizlere neler yaptınız ??? Fikir verirmisiniz???
Temmuz2021 Nagihanbeyaz bebeğim 3 ay 12 günlük aynı durum bende de var. Dişlik aldım kendim tutuyorum agzına ısırıyor. Eline tutturmaya calışıyorum. İlk hiç kavramayamadı. Çok denedim bir haftada kavradı ama agzını çogu zaman denk getiremiyo:)) çabalıyo denk getirmek için onuda ögrenir yakında. Parmaklarını sokuyo agzına izin veriyorum. Hem elini keşfetmesi için hemde elini agzına götürdükçe elindekinide agzına denk getirmeyi ögrenecektir.
Nagihanbeyaz Temmuz2021 doktora götürdünüz mü kendi aile hekimine sordum ben daha etken dişten değildir dedi getir bakalım dedi
Temmuz2021 Nagihanbeyaz götürmedim. Tecrübeli annelerden öğrendim :) bu aylarda kaşınmaya başlar salyası başlar. Diş patlatma bakalım ne zaman olacak
Ikraberra 3 ay 13 günlüğüz. Bizim de aynı sürekli eller ağızda,bu aylarda başlar damaklar kaşınmaya ama tabii çıkması 6.ayını bulur 😊 Bir de ellerini yeni yeni keşfettikleri için emme refleksiyle de ağızlarına götürürler