Haticeneva-1 Anneler doktor kızıma kilo alımı az ayına göre geride diye bu mamayı verdi, kızım anne sütü alıyor ek gıdaya geçti mama almıyor kabul de etmiyor neyi denesem olmadı bunu da sevmedi, nasıl yedirebilirim önerisi olan var mı
ssnnmm Haticeneva-1 aynı durumdayız hiçbir mamayı biberonu kabul etmiyor sabah haşlanmış yumurta sarısını yarım muz ve 1dilim avokadoyu ezip infactrini mamadan katıyorum gün içinde tahıllı meyve püresi yapıp ona katıyorum gecede muzun diğer yarısıyla mamayı karıştırıp öyle uyuyorum açınca mutlaka dolapta saklıyorum mamayı sabah açtığım mama akşama kadar bitmezse çöpe atıyorum
Minis Haticeneva-1 benim kızım da asla yemiyor. Içine muz eziyorum yemiyor, elmayla karıştırıyorum yemiyor, biberonda veriyorum içmiyor. Geçen meyve suyu kabini boşaltıp içine doldurdum yine almadı. Inşallah faydalı bir sey yazan çıkar
Haticeneva-1 ssnnmm kaşıkla mı veriyorsunuz, benim ki sabah karışım yaptım kahvaltı için içine koydum yemedi normal mama da almıyor cok zorlanıyorum
ssnnmm Haticeneva-1 evet kaşıkla veriyorum çok katıp tadını alınca yemiyor o yüzden kutunun çeyreğini belki biraz daha azını katıyorum