Tprkk9456 Kızlar bebeğim diş çıkarıyor ne kdr sürede biter bu eziyet ne kdr sürede patlatır yardımcı olun lütfennn!!!!!😢😢😢😢
Bal-Kaymak Tprkk9456 Belli olmaz . 7.ayda ilk dişini çıkardı şimdi 16 aylık hala diş çıkarıyor. Tamamı çıkınca biter anca . Biri çıkınca diğeri kızarıp, patlıyor . Başladı mı devamı geliyor .🤭
Ikraberra Tprkk9456 2 yemek kaşığı hakiki zeytinyağına 3-4 damla karanfil yağı koyup,buzdolabında soğuduktan sonra damaklarına sür canm.Hem ağrısını alıyor hem de damakların çabuk patlamasına yarıyor.Şifa olsun inşallah kolay geçirirsiniz
Tprkk9456 Bal-Kaymak çok zor geçiyor ne yapacagımı sasırdımm szin uyguladıgınız bir yöntem varmı rahatlatan
Bal-Kaymak Tprkk9456 Ben uyguladım ama hiçbiri işe yaramadı benim oğlum genel olarak huysuz çünkü. Taze soğan , havuç soğuk soğuk ağzına verebilirsin. Diş etlerine soğuk değince rahatlıyorlar biraz da olsa. Diş kaşıyıcı varsa onu buzluğa koyup biraz sonra diş etlerine sürt. Parmak fırçalar varya bebekler için onunla kaşı damaklarını. Doktor bize calgel vermişti jel o fırçayla uyguluyordum günde 3 kez. Doğal ürün kullanmak istersen yine doktor bir tarif vermişti. Bir tutam karanfili toz haline getirceksin üzerine göz kararı az bi zeytinyağı ekliyorsun. Karıştırıp bir gece buzloabında bekletiyorsun. Sonraki günler yine parmak fırçayla dişlerine masaj yaparak uyguluyorsun. Umarım iyi gelir.
Maviboncukkkm Ben 1 bucuk ay gece uykusu uyumamistim. 8 dis ayni anda geldi bizim . Allah yardimciniz olsun. Bi cok yontem var aslinda uyumadan yarim saat once agri kesici, dis topu, dis granulu vs
Ikraberra Tprkk9456 benim kızım daha 3 aylık henüz diş çıkarmaya başlamadık ama kime önerdiysem işe yaradı rahat çıkardılar dişleri.İnşallah size de faydası olur
Ikraberra sessizciglik direk karanfil yağını sürmeyeceksiniz,keskin bir yağ çünkü yakar. 2 yemek kaşığı hakiki zeytinyağına 3-4 damla karanfil yağı damlatıp damaklarına süreceksiniz.Dolapta soğuttuktan sonra. Ağrı kesici özelliği var karanfil yağının.