Premsesannesi355 canım çok şey yaşadım bende anlamadı doktorlar kasık agrım vardı ta ki sağ bacağım şişti kızardı yürüyemedim doppler çekildi orda belli oldu dediğin gibi çok hızlı ilerliyor Allah korusun akciğere kadar pıhtı atabiliyor benim uyurken nefesim kesiliyordu bide geçen yıl pandomim yasaklar bayram zamanına denk gelmişti doktor yoktu uçuşlar yoktu kaç gün boyunca öyle cektim ne günler yaşadım Allah kimseye yaşatmasın bende bir yıl boyunca kan sulandırıcı kullandım zaten bebeğim 35 gün yaşamıştı doğumdan sonra yaşadım bu hastalığı riskli olduğu için hemen hamile kalmadım kalp damar doktoru izin vermemişti zaten hamile kalınca da oksapar 6000 lik ve ecopirin kullandım önlem amaçlı dvt geçirdiğim için çok şükür yavrumu kucağıma aldım ilacı bıraktım şu an ama tekrarlamasından korkuyorum zaten sende emzirdiğini için kan sulandırıcı iğne dışında ilaç kullanamazsın bol su iç haraketsiz kalma canım benimde hala bacağımda şişlik var uzun süre ayakta kalınca renk değişikliği oluyor morarıyor bu arada varis çorabı verdiyse kullan ihmal etme canım. Ameliyat olduğunda damarını açtılar mı