Svlygz Baba akü yok Şarjı mi bitmiş tabi farları açık birakirsan öyle olur Baba akü komple yok, çalmışlar …. 😂
spaceship Of of of harika bir post olmuş, mükemmel replikler gelmiş 🤤😁 Leyla ile Mecnun repliği gelsin bir tane de benden 💁🏻♀️ ismail abi: senin ağzından çıkanla kulağının duyduğunun aynı olmamasından utanmıyor musun? ben kulak olsam çok utanırım.
Keremikoo Olumlu dunyadaki para kasasini acma sahnesindeki replikleri her izledigimde guluyorum istisnasiz +mermermerve mermer merve vernermerme -bosver abi vercek olsa verirdi🤣 Izlemek isteyenler icin;
lanadelmiyav Keremikoo hahahah ay bu çok iyi😂😂 bu filmi sevdiyseniz, cinayet süsünü de çok seversiniz. İzlemediyseniz, tavsiye ederim🤩
Keremikoo lanadelmiyav biraz izlemistim onu da devamini getiremedim bi ara bitiricem😊 Ama ölümlü dünya yi kac kere izledim hala izlerim ordaki serbest karakterinin replikleri muazzam👌
Jessim AtaVeAnnesii 😂 ben bu repliği bilmiyordum. Bir firmada finans müdürüydüm vakti zamanında. Bankadan yüklü bir para alacağız. Temsilciye yazıyorum whatsapp dan para nerde? müşteride oda yazıyor araba nerde diye gülücük koyuyor falan bende tabi repliği bilmediğim için Bizim para arabamız yok demiştim müge anlı edasıyla 🤪🙈 sonrası uzun bir sessizlik
TalentedMom buzlulimonata Kemal Sunal gibi oyuncu yok bence o çok başkaydı bir gülüşüyle herkesi güldürürdü mekanı cennet olsun vefat ettiğinde çocuktum ama çok ağlamıştım
Lizzz Vanilya izledim bugün 1. Bölümünü beğendim dönem arka plan oyuncular konu güzel devam edeceğim fırsat buldukca:)))
kitapkurdubebeninanasi lanadelmiyav şu aralar en çok kullandığımız replik ile katilayim ’Mazlum’u getirin bana’😬 Benim bebelak sabahlari kahvalti yapmak istemiyor muhabbet kuşumuz olunca yapiyor yemeyince eşim diyor Mazlumu getir oğluma😬
feratlarkupeklergiremez lanadelmiyav Emrullah abi benim bi arkadaşım var tencere imalatçısı. Aynı yaştayız. Lavuk burdan atlıyor uçağa Tayland’a gidiyor. Karıyı üzerine işetiyor, yıkanmadan geri geliyor.
talula lanadelmiyav en çok kullandıklarım ; ceku hazırsan çıkalım balım 💃🏿 Bir de yanıyorsun Fuat abiii 🤣 Altın kapılarımız kan oldu tayfuuuun 🤣 işemeli sıçmalı ayin mi yapıyonuz burda napıyonuz 🤣 ölülerde zannediyo ki diriler her gün helva yiyo🤣 yaptığına şantaj derler böyle aşka montaj derler 🤣🤣
Miniminikusum Elifffinnn10 kaç yüz bin kere izlediğimi sayamadım ve her seferinde ilk izliyormuşum gibi heyecanla izlerim 😂