Annebebek58 Bebegim 4 günlük uyandirmasam uyanip emmez uyansa bile 5 dk bilemediniz 4 dk emiyor birakiyor ondada dura dura emiyorr sonra geri uykuya daliyorr Nasil olacak boylee uyku suresi ne kadar olmali Gece ve gunduz kac saatte bir uyanmali
QueenMommm Annebebek58 2 saatte bi uyandırıp emzir canım uyuduğu zaman tekrar uyandır sarılık olur yoksa
NilAsyaMom Annebebek58 saat başı emzirmelisin kuzum. Uyandır, altını aç yüzünü sil burnunu sık. Mutlaka emzir .
Lulemom Annebebek58 doktorunuz artık uyandırma diyene kadar 2 saati geçirmemen gerek. Uyandırıp emzirmelisin, o zamanlar bizim bir emzirmemiz 1.5 saat sürüyordu. Sürekli uyuyordu emerken. Sarılık olmaması için 2 saati geçirme. Uyanmazlar çünkü
NilAsyaMom Annebebek58 ben en geç 2 saatte bi emziriyordum . Alarm kuruyordum ama ilk haftalar osikopat gibi saat başı emzirdim zorla
QueenMommm Annebebek58 yani gündüz 2 saat gece 3 saati geçmesin dedi sarılık olmaması için kiloyla ilgili değil
Motheruykusuz24 Annebebek58 Benim ki 14 günlük oldu. İlk günler uykudan uyandırıp zorla emziriyordum. Doktorumuz artık uyandırma sarılığı yok dedi. Şimdi uyandırmıyorum ama en fazla 2,5 saate bir uyanıyor en fazla 15-20 dk emiyor uyuya kalıyor sonra 😊
Katun Annebebek58 uyuması çok normal çeneleri henüz o kadar güçlü değil o yüzden kısa kalıyor memede. Sarılığı varmı acaba? Saat başı emzirmeye çalışın gündüz gece 2 saati geçirmeyin ben alarm kuruyordum o zamanlar sarılıkta vardı