Cnr060621 Bebeğim 5 aylık bu gün ara ara öksürmeye başladı , evde ne yapabilirim , uyurken öksürüyor 😥
Betl_yagz Cnr060621 kesinlikle zeytinyağı oğlum 2 gece önce anlatamayacağım kadar öksürüyordu oturdum ağladım yani bi öksürüşü var direk ciğerden geliyo gibi balgamlı da değil boş boş öksürüyodu sanki boğazının deliği yırtılacak gibi sesi çıkmıyodu resmen ağlarken hemen zeytinyağını ılıttım içinede pekmez koydum 2 tatlı kaşığı içmezse 1 de verebilirsin sabah akşam öğlen 5 saate bir neredeyse gün içinde verdim gece yatmadanda boğazını göğsünü sırtını yağladım bugün öksürüğü durdu dünde balgamlı öksürüğe çevirdi diyeceğim kesinlikle zeytinyağı verin benim bebeğim 7 buçuk aylık asla ilaç vermedim bu ayına kadar inşallah da rabbim ihtiyaç bırakmaz dediğimi yapın 2 güne allahın izniyle kesilir bide zahter içirebilirseniz içine çok az şeker atıp tatlandırın ılık ılık onu içirin evel allah hiçbişeyi kalmaz
Merve Cnr060621 kabuklu cevizin içindeki ince kabuğu kaynamış sıcak suya atın ılıyınca içirin. Anında kesiyor öksürüğü
Wolverine Cnr060621 çok minikmis yeme içme için de birşey diyemem. İlerlerse bir doktora gidin mutlaka, ciğerine inmeden. Çok geçmiş olsun
Cnr060621 Betl_yagz ben de ilaç vermek istemiyorum ve çok kötü olmadığı sürece doktora götürmek istemiyorum o hatayı bir kere yaptım her yerinden kan aldılar deldiler bir şey çıkmadı 😥
newlife21 Betl_yagz benim bebeğimin se burnu tıkalı balgamlı öksürüyor ama atamadı balgamı 4 aylık be yapabilirim acaba yaa
Cnr060621 Wolverine kuruluktan dedi doktor ciğerlerinde falan bir şey yok dedi ama bir türlü buhar makinası alamadım
ipekkizz Cnr060621 merhaba şuan hepsi burada uygulamasında sinbonun ki indirimde 199₺ eger bakmak isterseniz. Bir tatlı kasıgı teryagını eritin iki tatlı kasıgı pekmezle karıstırın günde 3 kez bir cay kasıgı olarak verebilirsiniz.
Cnr060621 newlife21 şimdi kettle açtım kapağı açık , içine taze nane attım , ben bu tıkanıklık için soğan moğan ne varsa denedim geçmedi , bir de böyle denicem bakalım
Betl_yagz newlife21 bende yeni anneyim oğlum o zamanlardayken herşeye ağlardım hiç endişe etmeyin lütfen bebek bu hastada olcak yeterki ilerlemeden önüne geçin benim bebeğim 20 günlüktü ben zeytinyağı veriyordum çay kaşığıyla bizim zeytin bahçelerimiz var bn çocukluktan beri ne zaman boğazımız ağrısa annem ısıtır bize verirdi hemen kesilirdi öksürüğümüz boğazı kuruysa zeytinyağı verin hiç korkmayın hiçbişey olmaz
Betl_yagz newlife21 bide lütfen sürekli burnunu açın serum fizyolojikle ne kadar rahatladıgını görceksin
newlife21 Cnr060621 bende deniyim diycemde uyuyor şuan tam yerine bırakıyorum ortalığı yıkıyor kimsede yok yanımda şuan
newlife21 Betl_yagz hakiki zeytinyağı mı vermem gerekiyor şimdi versem olur mu acaba uyuyor am bırakıyorum ağlamaya başlıyor
newlife21 Betl_yagz burnu da tıkalı iyi gelir mi acaba burnunuda bi çay kaşığı mı versem tatlı mı yoksa
Betl_yagz newlife21 Yani bizimkiler kendi bahçemizin tabki sizde satın aldığnzla yapın cezvede ılıtın biraz tat katsın diye azıcıkta pekmez damlatın içine ağzına kaşıkla verin dikkat edin az az verin boğazına kaçmasın ama korkmayın hiçbişey olmaz inşallah
Betl_yagz newlife21 tatlı kaşığı verebilirsin çünkü artık içebilir burnunuda yan yatır yarısını bi deliğe diğer yarısınıda bi deliğe damlat ama yan yatırki damlatırken diğerinden akar boğazına gitsede bişey olmaz sonrada aspiratörle çek pamuk gibi olur yavrucak düşünsene senin burnun tıkalı nefes alamadığını yavrum o ağızdanda almayı bilmiyo bi an önce yap annesi rahatlasın
newlife21 Betl_yagz yağ ısıtıp içine pekmezi mi koycam ben içirmem sandım burnuna basıl dökeceğim tam anlatır mısınız ya lütfen
Betl_yagz newlife21 kız çocuğun burnuna yağ damlatma sakın yağı ağzına verceksin burnuna serum fizyolojik damlatacaksın