elif1852 Selam kızlar oğlum 8 aylık, çok arada üşür gibi bi titreme oluyor ama saniyelik sürüyor, açıkcası merak ettim size de sormak istedim yaşayanlarınız var mı? Biraz evhamlı bir anneyim hemen stres yaptım
Mom9856 elif1852 benım oğlumda da oluyor 1 aylık çok uzun sürmüyor arada oluyor nedenini bilmiyorum bende burada bekliyim
Cherryblossom Cekebiliyorsaniz video cekin doktora gösterin genelde önemsiz oluyorlar hatta cis yaparken de olur derler.bizim dr benzer bir durum oldu ben evhamli bi tip oldugumdan norolojiye gidip eeg cektirdim sukur icin rahatladi. 4 aylık falandı yaparken zamanla gecti cok nadir yapıyor 🙏
elif1852 Cherryblossom açıkcası bende düşünmüyor değilim , en azından içim rahatlasın istiyorum çekebilirsem çeketim bende teşekkürler
elif1852 esleminannesi2 baktım çok şükür kesinlikle öyle değil sadece hani böyle üşürüz o an bi ürperme olurya 1-2 saniye kadar öyle , ve sürekli değil çok arada oluyo
esleminannesi2 elif1852 https://youtube.com/shorts/sOoJSqwCf1Q?feature=share eğer böyleyse benim kızım da bunun aynısı vardı doktorumuz çiş yaparken olabileceğini söyledi zamanla geçer dedi çok şükür artık yapmıyor
Balogluum Sevinc24 bizimki doğduğundan beri yapıyor şimdi yanlış yönlendirmekte istemem , ben küçükken temiz bez taktığım anda yaptı baktım bezi ıslandı ordan kesin olarak anladım 1 yaşında hala yapıyor
esleminannesi2 elif1852 bizim de böyleydi doktorumuz bir problem görmedi şimdi de yapmıyor rica ederim ne demek ☺️
Keskeuyusamm Genelde çiş yaparken yada refleks olarak geçiyor. Ben de şüphelenmiştim. Doktora video izlettim. Gayet normal bu refleks dedi geçer dedi ki cidden de geçti. Yapmıyor artık. Bence sen de için rahat edecekse Çek canım video
Fatma8988 elif1852 çiş yaparken oluyor genelde :) bende video çekip doktora göstermiştim. Sonra sonra geçiyor
elif1852 Fatma8988 içim rahatladı gerçekten biçok kişi sizin söylediğinizi demiş, bende çekip gösteririm inş bizde de birşey çıkmaz vakit ayırıp yazdığınız için teşekkürler
cicekannesiii elif1852 bnm kiz 9.5 aylik bugun annemin yaninda saniyelik titredi anne normal mi arada boyle yapiyor dedim 3 cocugumdada boyle oldu bu refleks zamanla geciyor dedi icim rahatladi😂