Birsu3435 Nzlykt doğduğu günden beri kimyon suyu veriyorum çok şükür hiç gaz sansici cekmedik bebeğim 2.5 aylik
Meryemmtemev Nzlykt benim kzıım bir aylık gaz damlası kullandım ama oda sanırım gazını şiddetlendiriyordu cok sancı yapıyordu ben çareyi rezene kimyonda ve masajda buldum
Nurtupu Nurse harveys damla ve kimyon çayı çok iyi geliyor yarım bardak kaynayan suya 1 çay kaşığı kimyon atıp bir taşım kaynatın için sabah akşam sütten bebeğinize geçer rahatlar cocuk. Hatta 1 aylık olsun 1 çay kaşığı da onun ağzına verirsiniz tamamen geçer
Birsu3435 gokturkhicret55 yarım çay bardağı kaynamış suya 1 çay kaşığı kimyon ekleyip 5 dakika demlemeye bırakıyorum ılık olara gün içinde veriyorum günlük demleyin kimyon suyunu mesela sabah 2-3 kaşık öğlen ve akşam aynı şekilde şifa olsun kuzularimiza ama ılık şekilde verin soğuk olmasin
Kalimero Bizde doğduğu gün ağzına 1pamukla maden suyu sürdük 1 damla hiç gazı olmadı çok şükür. Bi hemşire arkadaş söylemiş, sonradan yapanlarda olmuş iyi geldiğini söylüyorlar denemk isterseniz tesadüf mü bilmiyorum ama bize iyi geldi. 2 aylık kızım