Omercigim Lütfen tecrübe eden yardım etsin oğlum bir aylık ve gaz sancısı çok fazla bi de her kaka yapısında gaz cikarisinda inanılmaz ikiniyor ve bazen bu küçücük kanamalara neden oluyor bilen biri yol gösterson acil
Aybuk06 Omercigim damla kullaniyor musunuz. Benim bebegim de oyle damla kullaniyoruz ama tam anlamiyla gecmedi azaldi diyebilirim
Rubab_Mommy Omercigim Yemeklerinize bol bol kimyon koyun emziriyosaniz.Dere otu cayi icin.Domates biber salatalik baklagiller ve cikolatadan uzak durun.Karnina sicak havlu koyun.Etki etmezse doktoruyla konuşup gaz damlasi sece bilirsiniz
Ssoysalasli Omercigim gaz damlası kullaniyor musunuz? Bizde aynıyız 2.5 aylık hâlâ gaz dan dolayı bazı geceler çok kötü geçiyor rezene çayı için hem Sizi hem bebeği rahatlatır
Lina_012 Omercigim benim kızımda aşırı gazlı bir bebekti biogia gazdamlası ve sap simplexden memnun kaldık bide gaz anında gögüsünden aşagısını bir kova ılık su koyup içine tutun ardından zeytin yağıyla masaj yapın ama kan var ise ya makat çatlağı olabilir yada süt alerjisi olabilir