alpsmommmmm Bacakları ince gösteren sıkı sıkı saran günlük giyilebilecek tayt öneriniz var mı özellikle şu iç bacakları toparlayan ince gösteren
Buuseg alpsmommmmm https://ty.gl/sexqtt0r93 bu taytlar oldukça başarılı son zamanlarda ben de tayt arayışına girdim 😁 atayım dedim size de
Alyameltem alpsmommmmm yamuna korse inceltici tayt harikaa olmayan pantolonlara bile giriyorum bunu giyince zaten incecik kumaşı var kaygan süper bi tayt
Fenty alpsmommmmm Ben bunu kullanıyorum ciddi derece de toparlıyor her yeri, sadece bel kısmı biraz sıkı ama alışıyorsunuz.
alpsmommmmm Buuseg teşekkür ederim 🙏🏻 inceledim çok satılanlardan belliki small beden kalmamış çoğunda tükenmiş
alpsmommmmm Buuseg bende small beden değilim ☹️ Yorumları okudum sıkı ve tam olması için küçük alınması tavsiye edilmiş bende tam sarsın istiyorum özellikle iç bacak kısmımı ince göstersin bacağım ayrık dursun istiyorum 😀
alpsmommmmm Alyameltem teşekkür ederim 🙏🏻 yamuna korsenin extra sıkı taytını doğumdan sonra kullanmıştım zayıflayınca sıkmadı bnde sattım zaten çok etkisini görmüştüm