Mervito Kızlar 7 aylık bebeğim var emziriyorum ana canım fena halde midye istiyor yani oturup yesem bir kilo yerim o kadar uzun zamandır yemiyorum ki artık dayanamıyorum bebeğe bişey olur mu yediğimde?
Anne25 Mervito 1 2 tane yesen birşey olmaz bence ya bende kokoreç yedim valla birşey olmadı şükür canım çok istedi
Kuzeyim22 Mervito internette midye içi pilav tarifi var onu yap yerken üstüne limon sıkarak ye nefsini köreltir ben öyle yapmıştım 😂 midye yemediğin için içinde şüpe de olmaz
HeyMoms Mervito ben hamileyken de yemiştim bikaç tane çok canım çekmişti😁ama emzirirken yedim ya sıkıntı olmadı
MyEternalLoveNoyann Mervito birkaç taneden bişey olmaz bence umarsin falan ye hamileyken benimde canım çok çekmişti rüyalarıma giriyordu bikac tane yemiştim valla
Minikinmomu Mervito ayyy ben hamileyim de az kaldı.dogurcam. doğunca yerim doya doya diyodum izmir de inciraltinda of of of of😂😂😂
-emine1234 Mervito bende hamileyken yemiştim 3 4 tane bence yiyebilirsin ne gibi zararı ölü ki süte bide midyeci Ahmetin felqn havuz midyesi zaten bisey olmaz
Minikinmomu Mervito ben hamileyken ilk başlarda 15 haftalik falanken bi 10 tane kadar yemiştim 2 sefer🤦♀️