Kalpsizim33 Kızlar hiç gitmedim sürekli gidip kahvelerini deneyenler kimler memnunmusunuz ?önünden geçerken üstü şeffaf pipetli kahve tercih edildiğini görüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Rikaa Kalpsizim33 karamelli frappucinno o sizin dediginiz ve mukemmel, ben hafif kahve icerim blonde roast tek shot kahve koydururum. Tabi lattesiz hayat dusunemiyorum. Cok guzel kahveleri deneyin mutlaka. Ben cekilmisleri alip evde iciyorum starbuckstan
Yazannesi1 Kalpsizim33 starbuckstada gloria jeanstada caramel macchiato içerim ☺️ Ama favorim gloria jeans gitmediyseniz gidin 🌸 keşke Türkiyede olsamda gitsem 😭
vaenoctis Kalpsizim33 White Chocolate Mocha / Iced White Chocolate Mocha Filtre Kahve Americano / Iced Americano Iced Caramel Macchiato Frappucino
Kalpsizim33 Rikaa bende sert içemem kuzum böyle yumuşak ve ağza hafif aroma bırakan tatları seviyorum
bbosphorussss Kalpsizim33 musluman (filistinli) kardeslerimize zulm eden( yahudilerin diye biliyorum) ya da zulme ortak olan bi topluluga yada ferde para kazandirmamak adina birsey alip icmeyi dusunmuyorum ya da birsey diyemicem . Bu tamamen kişisel fikrim.kendi tercihim . Okuyunca cevap yazmak istedim.
Kalpsizim33 bbosphorussss haklısın kuzum bu kahve markası dışında bir çok alanımızda markaları var tabi boykot edilmesi gerekiyor ben o tarafını hiç düşünmemiştim 🥺
MyEternalLoveNoyann Kalpsizim33 ben çok severim bol cesitli hatta kendi keyfine gorede karışım yaptırabilirsin şeffaf olanlar soğuk karton olanlar sıcak kahve sıcağınida sogugunuda severim
Kalpsizim33 MyEternalLoveNoyann anladım canım o zaman benim gördüklerim soğuk kahve bizim bi Türk kahvemiz var onun dışında bi kahve alternatifimiz yok bugün önünden geçerken eşime dedim bende tatmak istiyorum bi gün gelelim dedim öyle yürüdük geçtik
bbosphorussss Kalpsizim33 yerli kahve dukkanlari da var cok guzel . Evde de yapilabilir. Nefis yemek tarifleri sitesinde hep denk gwliyor içecek kurabiye pasta tarifleri ne kadar benziyordur bilemem .💕