baloglusss Bu pompayı kullanan var mı anneler? Her sağdığımda çok az süt geliyor çok şey içiyorum süt arttırıcı 2 ay olacak biraz da olsa artması lazım bebeğim emiyor görüyorum pompadan mı diye düşünüyorum
Papatya_Kizim baloglusss ben de de aynısı var sütüm oldugu halde sagınca hıc cikmiyor pompadan oldugunu düşünüyorum
_YanakReisinAnnesii baloglusss bu pompa çok lanet birşey insani strese sokup sütü kesiyor bence siz değiştirin onu süt dolu göğsü bile boşaltamıyor çünkü
Lulemom baloglusss ben kullanıyorum. bebeğim 2.5 aylık 2-3 saatte 15+15 dk da 120-140 arası sağıyorum. Normalde daha mı fazla var bilmiyorum tabi ama bu kadar çıkıyor.
Lulemom baloglusss bebek emiyor ve doyuyorsa makineye takılmayın bence. Kimi göğüs sağıma alışkın değilse süt çıkmaz diye bişi duymuştum. Belkş öyle bişidir
_YanakReisinAnnesii baloglusss imkanınız varsa eğer hastane tipi olanlardan kiralaya bilirsiniz en iyileri onlar 🌸
baloglusss Lulemom bazen süt kesiği gibi kusuyor anlıyorum doyduğunu ama bazen de doymuyor süt miktarım hiç sabit değil
_YanakReisinAnnesii baloglusss bi araştırın derim burdan görmüştüm bir annemiz yazmıştı sanırım bir yerde bulduğunuz zaman kargo da yapılıyormuş şartları bilmiyorum fakat ödeme falan 🙏
baloglusss _YanakReisinAnnesii bugün bi durum oldu ve hastane tipi pompa kiralamak zorunda kaldım sütüm az az diye diye kendimi yedim 2 aydır kiwi ile 20 cc sağıyordum sadece bugün anladım ki sorun bende değil pompada, çok mutlu oldum sizinle paylaşmak istedim 💐
_YanakReisinAnnesii baloglusss canım ❤çok sevindim gerçekten benim bebeğim hiç emmedi beni doğduğundan beri meme reddi yaşadık ne yaptıysam olmadi emmeyince süt de olmadı doğru düzgün tabi hâlâ çok üzgünüm o günler için o yüzden her anne emzirsin süt versin istiyorum umarım bol bol sütün olur 🌸
_YanakReisinAnnesii baloglusss pes etme süt yapıcı şeyler ye promalt içecekler güzel süt yapıyor diyorlar kuru dut incir düzenli olarakta sütünü sağ süt bebek için çok güzel bi mucize 🙏kafana da birşey takmamaya çalış kuzum düzelir inşallah herkesin evinde oluyor böyle şeyler