Metehan_ve_annesi Bebeğim 1 hafta sonra 6 aylık olacak. Devam sütünü alıp hazır etmiştik. Fakat 1 numara maması bitti. 1 kutu daha alsak yarım kalacak. 2 numaraya 1 hafta kala başlamak sıkıntı yaratır mı?
NewwMomm Metehan_ve_annesi Ben 3 gün önce başladım. Mama reddi yaşadım. Galiba 2 noların tadı değişikmiş. Gittim tekrar 1 no aldım. Ama olan oldu. Şimdi mamayı tüm gün bıyunca ancak 60 cc verebiliyorum başkada içmiyo. Tiksindi galiba. Ek gıda ile idare ediyorum mecbur
Siyahii Metehan_ve_annesi canım niye yarım kalsın. Ben 6 aydan snra 2 numara bulamadığım zamanlarda 1 numara aldım içirdim.
Merialp Metehan_ve_annesi normalde aslinda o 1 numarayi 1 yasina kadar verebiliyorsun.. cünkü anne sütüne yakin oldugu icin ve bebegin doyuyorsa degistirmene gerek bile yok bi yasina kadar.. cünkü devam sütleri icerik olarak farkli anne sütüne yakinligini kaybediyor
Metehan_ve_annesi NewwMomm ama içmesi gerekir sadece ek gıda ile olur mu ki . Benim bebeğim anne sütü de almıyor redddetmez inşallah
NewwMomm Metehan_ve_annesi Aptamil conformil önceden bebelac gold nutrikonfor kullanıyordum. Ama 2 aydır conformil ve 2 nosunu reddedti. Bebelac 2 no aldım onuda içmedi. Gittim ikisindende 1 no aldım. Şimdi uykuda 60 cc içiyo
NewwMomm Metehan_ve_annesi Ne yapıcaksın zorda kalınca. Almıyo asla. Açta kalamaz. Zaten 5.aydan tadımlar bitmişti. Yapacak bişey yok Kaşık mamaları devam sütü ile hazırlıyorum ama. Ordan alıyo sütü
Danerys Merialp ama şey diyorlar ya anne sütü kendini geliştirir diye niye 2 numarası 3 numarası diye gitsin orası ilginç geldi. Bilmediğimden soruyorum