Dddenizd Ayazbebek5353 9kasım doğumluyuz dün başladı bizimde saat 4,5 a kadar huysuzdu uykusunda sürekli uyandı durdu tabi bende uyuyamadım olsun artık oğlum için değer Allah başka dert vermesin 🥰
Duce28 Ayazbebek5353 14 kasım doğumluyuz . Bizde de durum aynı hiç uyumak istemiyor hep oyun , kucak istiyor . Canı Sagolsun prensesim boyle istiyor boyle olacak 🌸
ilsu Ayazbebek5353 kızım 3 kasım doğumlu... Gündüz uykusu yok uyumuyor ama uykusu var belli. Gece sürekli uyanıyor sürekli beni istiyor huyları çok değişti demek ki yalnız değilim Rabbim sağlık versin 💟
Ayazbebek5353 Kubra2kat ah kusura bakmayın dşrenmiyo gelince uyuyoda hemen uyanıyo bu ara çok değişik kaç kere uyanıyo sayamıyorum
Asafimm Benim oğlumun gündüz uykusu diye birşey yok diyecek kadar azz ama akşam 9 dan sonra kendini uykuya zor atıyor aciktiğinda uyaniyor emzirip yerine koyuyorum
rsatlgn Atak haftası da neymiş😨 19 Kasım doğumlu bizim uykuya dalarken sorun yaşıyoruz gece de ağlıyor gibi bağırıyor gibi sonra geri devam ediyor ama ben diş çıkarttığı için sanıyordum
Efedefnemom Kızım 21 Kasım doğumlu geçen hafta hasta olduğu için aşıyı dün olduk amannAllahım hiç uyku yok çığlıkla uyanıyor inş çabuk geçer
Mmeliss5 Gündüz uykumuz hiç yok. Gecede uyutmaya çalışıyorum ama uyanıyor 🤷♀️ Ve çok direniyor. Hep kucak istiyor bıraktığım an çok ağlıyo 😞
Bisaniye Ayazbebek5353 diş çıkıyor galiba. Bugün gündüz hiç uyumadı gece uykuya geçiş resmen bir krizdi sürekli çığlık attı artık boğazı tahriş oldu o derece :(