Musam Kızlar oglum 6 aylık pütürlü şeyler yiyemiyor kusuyor ögürüyor nasıl alıştırabilirim lütfen yardımcı olun🙏🙏
YeniAnneIstanbul Musam ogurmesi normal ve guzel birsey. Ogurerek kendisini bogulmaya (allah korusun) karsi koruyor 😊 siz puturlu vermeye devam edin zamanla cok guz yiyecek
esraeerdogann Musam zamanla alışacaktır ama pütürlü vermekten vazgeçmeyin 6buçuk aylık bebeğim alıştı 5buçuk aylıkken başladım ek gıdaya sizinkide alışacaktır zamana bırakın blender yaparsanız hiç alışamaz ☺️
nursocum Musam ben hiç bulamaç tarzında yapmadım sürekli katı bir şekilde eline verdim çok şükür bir problem olmadan 20. Aya kadar geldik. Siz ona yedirmeyin ilk etapta yiyeceklerle tanıştığı için bırakın mıncıklasın parçalasın yavaş yavaş alışır
Atahannnn Ayyyy benimde başlayalı 1 hafta oldu ya ağzına değdiği an kıyamet koparıyor çıldırıcam az kaldı
Wanderlust Musam cok normal ogurme bir refleks dil ortasinda bebeklerde o yuzden endise etmeyin pureye donmeyin puturlu verin alisicaktir ama zorlamayin da bwl deneyebilirisniz kabak havuc gibi kati ve parmak seklinde kesilen gidalari