tosbikannesiiii kızlar dün robot süpürge aldım haritalı falan. yavaş yavaş anca süpürüyor çalışan bşr bayanım. annem gırgırımin gelişmişi diyor. hatamı ettim bilmiyorum kullananlar yorum yapabilirmi 2800 bin para ödedim boşamı gitti anlıyamadım valla
babyandmomwolf tosbikannesiiii bende kullanıyorum canım. Evim ve kendim için aldığım en doğru şey diyebilirim. Çok güzel süpürüyor genel temizliğimi yapana kadar ev döküntü olmuyor tozlu durmuyor. Ani bir misafir geldiğinde de sıktıntı olmuyor. Küçük bebekli her eve lazım bence. Hele ki emekleyen bebekli evde
Eylusunannesiii tosbikannesiiii markasi modeli nedir ben xiaomi mop pro kullaniyorum cok memnunum zaten bi supurge performansı beklemeyin ama gayet başarılı bence
babyandmomwolf tosbikannesiiii hız ayarı olması lazım onu bi kontrol edin isterseniz belki düştükte kalmıştır. Ama en hızlıda da olsa bizim süpürdüğümiz hızla süpürmez tabi
babyandmomwolf gamzelikizim anker eufy 500 ' 1350 TL ye aldık. Silme modu yok süresinden gayet memnunum 👍
gamzelikizim tosbikannesiiii valla istiyorum el süpürgem bozuldu 2 gunde 1 buyuk supurge acmaktan belim kırıldı artik
Alyase Eylusunannesiii sizin dediğiniz modelin bide clenar olanı var ikisi de aynı mı acaba bende almayı düşünüyorum link atabilir misiniz zahmet olmazsa
vaenoctis Eşim benden habersiz almış. Çünkü elektrikli süpürge sesinden nefret eder. Ben başta hiç olumlu bakmamıştım ama elim, kolum oldu. Çok memnunum. Bence hiçte gereksiz değil.
Eylusunannesiii gamzelikizim valla supurmeside guzel silmeside hic sulu bırakmıyo ama ben hazne degistirmeye erindigim icin silmesini cok nadir kullanirim😂
Pinarmete Deletedmom5284 hangi model acaba sizinkisi ? Bende alixam ama halılardan yana tereddüt var illa ki
espiri Deletedmom5284 bende bişi sorayım😂 benim halılarım kalın yani o ince tabanlılardan değil uçlarında iplikler var klasik halılara çıkabiliyor mu püsküllere takılıyor mu?
Zlm tosbikannesiiii siz onu sizin onununzden supursun diye aldıysanız hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz onun amacı siz baska birşey yaparken evin temizliğini yapmasi mesela çalışıyorum demişsiniz siz telefondan ayarlarınız eve gelmeden siz evi süpürür yada ben mesela kahvaltı yaparken onu mutfağa koridora falan yolluyorum ben kahvaltımı yaparken oda oraları temizlemiş oluyo
tosbikannesiiii Zlm aynen kuzum süpürürken ben ardına gezdim hep nası olcak die baktım aheste ahestw gezio:) annem gırgırın gelişmiş hali dio