Elifiknr Hanımlar dün covid olduğumu öğrendim 2 3 gündür şikayetlerim vardı bebeğimde aynı şekilde 2 3 gündür beni emmek istemiyor acaba covid olmamdan kaynaklı sütümün tadımı değişti emmek istemiyor başına bu durum gelen oldumu acaba
Minik12345 Elifiknr kaç aylık bebeğiniz ? Benimde 2 buçuk aylık bebeğim bir haftadır memeyi reddediyor biberon takviyesi yapmak zorunda olduğum için biberonu tercih etmek istiyor fakat sorunumuz düzeldi sayılır. Eğer biberon kullanıyorsanız memeye çok ısrar etmeyin çok az sütünüzü sağın veya bir ölçü mamayla önce sakinleştirin ardından hemen memeyi teklif edin ben o şekilde tekrar alıştırdım. İnşallah yeniden emmeye devam eder. Pes etmeyin 🙂
elmaliturtam Elifiknr çok geçmiş olsun belki o da rahatsızdır ondan olabilir. biz kovid olduğumuzda bebeğim ilk bir kaç gün çok az emdi doktor normal iştahı yok hasta diye demişti sen ısrarla vermeye devam et demişti ikinci gün sonu emmişti çok şükür inşallah sizin ki de emer bir an önce. Siz moralinizi yüksek tutun ki süt miktarınız azalmasın bol su C vitamini tavuk kemik suyuna çorbalar sebze meyve kefir ayran tüketin kendiniz için sütünüz antikor onun için.
Elifiknr GamzeGoktas bebeğim ısrarla emmek istemiyor daha öncesinde emiyodu şu bir kaç gündür ısrarla çığlık kıyamet istemiyo
Angell41 Elifiknr merhaba bende yeni karantinadan çıktım bebeğin iştahı olmadığından emmiyor olabilir kızım 19 aylık o da bir iki gün iştahsız olmuştu
GamzeGoktas Bebitomm bunuda nereden çıkardınız ? Bende covid oldum doktor gayette emzire bilirsin dedi ve şükür iyiyiz ikimizde atlattık
Elifiknr GamzeGoktas doktor zaten emzirme demediki bebeğim emmek istemiyor covidden kaynaklı olabilirmi dedim
Bebitomm GamzeGoktas yanlış söylemiş o zaman doktorunuz grip olduğunuzda bile çocuğa geçer hastalık kovid mi geçmeyecek ? Ayrıca iki tanıdığımda emzirirken yakalandı ikiside emzirmeye ara verdi niye? Çünkü aklı selim doktorlarla görüştükleri için çocuğa geçeğini biliyorlardı
elmaliturtam Bebitomm ne saçmalıyorsunuz sütten hastalık mı geçer? Yanlış bilgi veriyorsunuz kadıncağız size güvenip emzirmeyip çocuğu daha hasta etse ne yapacaksınız.
GamzeGoktas Bebitomm valla hem sağlık bakanlığı doktoru, hem aile hekimim kendisi uzman doktor emzirmeye devam etmemi söyledi maskemi takıp emzirdim çok şükür hiç bişey olmadı sonuç ta o çocuk aç kalmayacak değil mi? Grip olunca emziriliyorda covidken neden emziriliyor?
halamidagakaldirmislar Bende hastayken kızım 1-2 gün emmek istemedi ama emmek istemediği anlarda benim ateşim vardı muhtemelen vücudumun sıcaklığından emmek istememişti, sizinde öyle mi ateşiniz var mı