Emirimiz Kızlar bugün bebeciğimin dişini gördüm ilk dişi 7 aylıkken çıktı minnak yavrumun alt tarafta gelde hiç sorun yaşamadım diş ateşi falan bekliyodum olmadı çok heyecanlandım inş sizde yaşarsınız bu duyguyu çok güzel bir duyguymuş ağladım hep
Aybukealtintas Emirimiz bizde suanda 6 ay 8 günlüğüz gecen hafta 1 tane dişi cıktı dünde 2. Cıktı, tesadüfen gördük 🤗çok değişik birsey gerçekten ya, Çok şükür böyle güzel duygular yasadıgımız için🙏🙏❤️
Erdemim Emirimiz ne güzel 😊 benim oğlum aşırı huzursuz şu ara 4 ay 24 günlük. Bulduğu herşey sert sert ısırmaya çalışıyor. Sizin bu gibi belirtiler ne zaman başlamıştı.
Zhrnl Gözünüz aydın biz 8 aylık olduk on gündür ateş ishal huysuzluk uykusuzlukla bekliyoruz o dişi. Bizimkide hemen gelsin 🙏🏻
Emirimiz Zhrnl inşaşlah gelir 3 gündür aşırı iştahsızdı ağzını kilitliyordu manaya memeye inş geçer hepsi Allahım yavrularımıza sağlık versin
Erdemim Emirimiz benim oğlum 3 gündür çok iştahsız. Bide zayıf bi çocuk zaten 😕 Artık çok hırslı ısırıyor elini felan. İnşallah biran evvel çıkar da rahatlar