Ruya45 Bebeğim 5 aylık olucak 3 ay boyunca hiç kundak yapmadım ilk doğduğunda bile hep keşfetmesi taraftarıydım ama şimdi uykusunda kendisini aşırı rahatsız ediyor kasıyor vuruyor vs Bu bi buçuk aydır kundakliyorum sizce napmaliyim kendi haline birakayimmi yoksa düzgün uyku uyuması için kundaklimmi uykunun oneminide çok iyi biliyorum fikirlerinizi bekliyorum🌸
Lalin Ruya45 eğer uykusunda dönüyorsa kundak yapmamalısınız. Boğulma tehlikesi var, hareketlerini kısıtlamayın ki kendini kurtarabilsin öyle bir durumda. Dönem dönem hareketlenip kendilerini uyandırdıkları olur, sabretmelisiniz…
busracicek Ruya45 bencede kundaklama olayı geçmiş artık canım bizde öleydik döndüklerini keşfettikleri için bi süre böle gidiyo maalesef
fernweh Ruya45 eğer dönüyorsa kundağı bırak direk eller kapalı olduğu için yüz üstü dönerse geri sırt üstü çeviremez kendini Allah korusun boğulabilr
yaseminoztrk Ruya45 9 aylık ve hala kundakta ve ayrıca yüzü kapalı uyuyor 3 aydan sonra alıştı vallahi nerden bulaştım bilmiyorum. Gündüz uykusu kötü sadece ayağımda uyuyor eğitime geçmeyi düşünüyorum ter içinde kalkıyor. Ama gece uykusuna geçerken kundak yapıp uyutup yatağına bırakıyorum çok sıkmadığım için sanırım bide müslin örtüyle olduğundan hemen kurtarıyor kendini kundaktan şükür bir sorun olmadı şimdiye kadar 1 dk içinde ellerini çıkarmış yüzünü açmış oluyor
Serra35 Ben hep yüzüstü yatırıyorum 3 aylık bebeğim diğer türlü imkansız elleri kolları çok hareketli sürekli uyanıyor.
ASYA123- Serra35 benimkide 3 ay 25gunluk kundakta yatırıyorum aynı sizin bebiş gibi elleri ile kendini uyandırıyor.kundak ta rahat yatıyor ama sabaha karşı dönmeye başlıyor aç kundagimi diye ağlıyor ama gözleri kapalı açıyorum 2dk sonra memesini elleri ile çıkarttıp sesler çıkartıyor sonrası malum uyku yok.🤦♀️🥴
Hayatkisa1126 Ruya45 bu aylarda kundağı bırakmanız gerekirken kundaklamissiniz o aylarda sicram kendini uyandirma bizdede olmuştu 6 ayda geçti canım atak falan oluyor 6 sya kadar tek kol açık şekilde birsure kundaklayin sonra iyce bırakın bence
Ruya45 Hayatkisa1126 evet haklisiniz bide suratında egzmaa var kolları açıksa hemen uykuda yüzünü kasiyo kanatiyo
fernweh Ruya45 yinede emin olun dikkatle izleyin uzmanlar en fazla 4 ay kundak yapılmalı diyor ben olsam gece kundaklamazdım