Tugbatugba123 Kızlar biberon diş sağlığı için iyi değilmiş 21 aylık kızıma gece uyutmadan önce pipetli suluk ile süt versem zararlı mı dış yapısı için pipetli de
Rumeysa34 Ah pipetle içme nasıl öğrenecek bebeler bilmiyorum benim ki 21 aylık bir türlü öğretemedim 😪
Tugbatugba123 Rumeysa34 canm ben 9. Ayından beri awet pipetli ile veriyorum suyunu çok seviyor. Acaba süt te versem diyorum zararı olir mu ki
Elif1010 Rumeysa34 poşetli suluk aldınız mı hiç 12 aylıkken aldım uzattım ve kendi çekti onunla öğrendi
Deletedmom5284 Tugbatugba123 olmaz canım bende 6. Aydan beri pipetli veriyorum alıştırma bardağı sevmedi hiç meğersem pipet istiyomuş😂
Tugbatugba123 Rumeysa34 çok sağol canm annem bı edin verelim dedi bende diş sağlığını bozuyormus dedim vermek istemedim ama pipetlinin pazarı yoksa onu la veriyim ozaman
Rumeysa34 Tugbatugba123 valla dene keşke bizimki de öğrense 🤦🏼♀️ Biberon emzik bu yaşına kadar hiç kullanmadı bardakla veriyorum döke saça içiyoruz 😅
Rumeysa34 Elif1010 yaaa sesli güldüm şu an Allah hayrınızı versin 😂 poşetli suluk heralde poşet gibi bebek sıkıyor öylece sıvı geliyor falan diye hayal ediyorum ne kadar güzel icat diye 😂😂😂
Tugbatugba123 Deletedmom5284 su için bende plips awent kullanıyorum. Süt için gece yatarken içmesi için ucunda ağırlık olan ama uygun fiyatlı birşey arıyorum öneriniz var mı bebedor düşündüm ama.cok.pahali