sunbaby Kızlar bebeğimde pamukçuk olmuş ama temizleyemiyorum karbonatlı su ve gazlı bez ile temizlemeye çalışıyorum ama dilinin arkalarına ulaşamıyorum ne yapmalıyım ne yaptınız
Kvsrrr sunbaby doktora götürdğnüz mü bebeğime herkes ay ağızı pamukçuk olmuş dedi senin gibi uğraştım durdum sil bilmem ne dediler baktım geçmiyor doktora götürdüm meğer dil tüylerine yapışan süt kalıntısıymış boşu boşuna bebeğimle uğraşmışım o gündür kimseye kulak asmıyorum.
Tugbaa058 sunbaby mikostatin diye bi damla ondan kullanabilirsiniz birimde öyle olmuştu hiç bi şekilde geçmedi . Ama mikostatin kullanınca hemen geçti
ikiprensannesii2 Ben her gün 1-2 damla su vermiştim ama siz bilirsiniz herkes su verme taraftarı olmuyor
Nurerdgn Kulak çöpüne sargı bezi ince olacak şekilde sarıp karbonat suya batırıp temizledim ben hem arka tarafada rahatça ulasabiliyorsun
Zeynepduru112 Mikostatin diye Bi damla var doktor onu verdi geçiriyor sonra hergün su verirseniz yada silerseniz ağız içini olmaz benimki de oldu doktor bunu verdi alın yapın ilerlemeden benimki sadece dilindeydi yanaklara da yayıldı sonra