Eylulunannesiiii Azraaltay çook fazla içtim ama hiç faydasını görmedim aksine aşırı kilo aldım. Ama fayda görenler olmuş tabi bi deneyin bakalım.
Lulemom Azraaltay bana doktorumuz tavsiye etmişti ama rezene ve ısırgan çayı içiyorum. Oda güzel süt yapınca hiç denemedim. Ama işe yarıyo diyolar
OmerNevra Azraaltay evet ben kullanıyorum bariz farkı var 🥰 ilk denemek için içtiğimde alay etmiştim simdi sütlerim fışkıracak diye o kadar çaresiz bir zamanımdı 😌2 saat geçtikten sonra uzun zaman sonra doluluk hissini yaşamıştım ve o günden beri ilk zamanlar günde 2 tane içiyordum simdi 1 e indirdim solgarıda kesinlikte tavsiye ederim 😍
Vanilya Azraaltay Evet artmıştı ama ben başka şeyler de ek kullandığım için tek o arttırdı diyemiyorum
OmerNevra baloglusss Ay ekleyemedim ya teknoloji özürlüsü olmuşum 🤦🏻♀️Ama ben trendyoldan almıştım yaklaşık 3 hafta olacak 148 e almıştım 200 lira olmuş 🤭ama inanın değer ben mama meme ilerliyordum mamayı bıraktık ciddi fark yarattı 300 de olsa alınır 🥰🥰zaten içinde 250 adet var ben sabah3 aksam3 içiyorum hala kutu dolu
baloglusss OmerNevra bende bu Dilruba demirezer in mayya tabletini duydum onu aldım şimdi onu denedikten sonra bunu da içeceğim ay denemediğim şey kalmadı humana still tea, promalt, bestlak rezene neler neler içiyorum
OmerNevra baloglusss mayyayı bende aldım hatta çayıyla birlikte ama bende etkili olmadı inan bende herrrr seyi denedim en son mayyayı yarıda bıraktım ve solgara gectim 2. 3. Günde etkisini gördüm simdi promalt ve solgardan başka bişey kullanmıyorum ve Allah’a sonsuz şükür bebeğim doyuyor🥰🥰
tubbaaa Azraaltay kullandım bende kilo da yaptı belki iştahımı açtı bilmyrm 😅😅 ama evet süt yapıyor cok faydasını gördüm koli koli alırdım eve
tubbaaa Azraaltay şuan ablam emziriyor oda boza içiyor ona da doktoru demiş baya işe yarıyor onu da dene istersen marketler de var boza🥰
Lulemom Duyguaa birer çay kaşığı rezene, kimyon tohumu, ısırganotu tohumu koyup sıcak suda 5 dk demliyorum. 200 ml suya.