Merlinlin linsimlin benimki 3. Ayda kundaklanmaya başladı zira kollarından uyuyamıyordu sürekli hareket halindeydi. Yaklaşık 5,5 aylıktan bıraktık. Ama çok korkmuştum hiç bırakamayaz sanmıştım. Bit gün pat diye kendi istemedi. Bir anda kurtulduk 🤭
Elizbalim07 linsimlin kızımı ilk doğduğu günden 1 yaşına kadar kundakladim kundaklamadan uyumuyordu 😁 yani bi süreden sonra kollarını bağladım sadece kendisi öyle istiyordu oğlumu hiç kundaklamadim kundaklamaya çalıştım ama uyumadı 😊
Sarisinnn198 Merlinlin benimde oğlum 4 aylık kundak olmasa kolları uyumuyor, bazen normal yatırıyorum ama kollarıyla elleriyle kendini uyandırıyor mırç sesi geliyor eller ağızda yüzde 😃 geçiyor mu bu süreç kollara uyandırma kısmı
linsimlin Merlinlin evet kundaklanmadan bzde uyuyamıyoruz ama 2 ay 10 günlük daha umarm bizde kurtulurz en kısa zmaanda
Derya-Anne linsimlin kızımı 1 hafta kundakladım sonrasında idrar yolu enfeksiyonunda 1 hafta kuvezde kaldı orda kundağı falan unuttu oğlumu da 1 hafta bile kundaklayamadim paşam istemedi ağladı uyumadı bende kundaklamadım