Kuboz Mucizemsin21 kan ilacı filan Kullanıyorsanız o da kakanın rengini değişririyo bilginiz olsun belkide yeni geçtiğiniz için de olabilir korkmayın inşallah
Mucizemsin21 Kuboz yok henüz kan ilacına başlamadık 3 ay 10 günlüğüz canım normalde bebelac gold kullanıyorduk onda sarıydı sma ya geçtik böyle oldu
Berilelif Mucizemsin21 Q bebevitadan sonra geçti ne gaz yaptı ne kabız çok iyi geldi bize Çok kabız oluyorsa ara ara mamasına hafif zeytinyağı koyabilirsin canım hiç bir zarar olmaz
Mucizemsin21 Berilelif sürekli koyuyorum hatta artık haddinden fazla koyuyorum ama yok ya hiç bi düzem e yapmıyor doğdu doğalı zeytinyağı kattım hemen hemen mamasına alışkanlık yaptı heralde
Berilelif Mucizemsin21 yavaş yavaş azalatmaya çalıs bence çok alışmasın zor bir süreç Allah yardımcın olsun
Handeeeee Mucizemsin21 Bebelac Gold bizde gaz yaptı ama smadan çok memnunuz gaz kabızlık problemi hiç çekmedim o sebepten değiştirmedik ve şuan için hala aynı mamaya devam ediyoruz. Ayrıca gelişim olarak Bebelac golda göre daha fazla kilo aldırıyor