Der-0812 Merhaba anneler bu bölgesel kararmalar ile başım dertte , kozmetik ürünlerinin çok işe yaradığını düşünmüyorum ilaç varmış bunu doktor veriyormuş kullanan faydasını gören var mı ? Koltuk altı ve bikini bölgesine
Fasulye12 Der-0812 ben kullanmıştım önceden , bacağımın iç kısmına bikini bölgesine doğru ama az sürmek lazım. Bir de kese almıştım , zaten Soyuluyor keseleyince keseye kahverengilikler geçiyordu pembeye dönmüştü rengi
_YanakReisinAnnesii Der-0812 dün burda başka bir annemize de yazmıştım aktarlarda satılan ruşur taşı diye bir taş var bence mucizevi bir etki gösteriyor 🙏 bende farklı markaların kremlerini denedim ama hiç fark olmadı bu taşla 3. Denemeden sonra bile aşırı gözle görülür bir fark oluyor
Der-0812 Rosaa aynen herkes yaşıyor yA hamilelikte aşırı kararmıştı şimdi bi tık iyi ama yinede istediğim gibi değil 😒
Rosaa Der-0812 aynen ya valla sıkıntı ya . Bayanlar herşeyine dikat etmek zorunda ya çok sınır bozucu. Ama erkeklerde yok böyle birşey ne güzel. Bir ton kil tüy olsa da umurlarunda olmaz
Ayazimm58 Rosaa Dimi ya bu neden böyle oldu ki ? Kim bize bacak killarinizi alın dedi mesela neden aldık neden almak zorundaydik 🙄
_YanakReisinAnnesii Der-0812 evet canım hatta ben yüze de kullanıyorum hafta 1 kez küçük bir yerimde denedim tahriş falan olmayınca devam ettim ama yüzüme gül suyuyla birlikte kullanıyorum