irva Zekiyee29 Aktivite yapmaya müsade etmiyor ki deli dana gibi evi talan etme derdine düşüyor oğlum.Ya da kedilerin peşinde dolaşıyor evde.🤦♀️
Elif1010 Zekiyee29 Adım adım set aldım onları yapıyoruz bul tak yapıyoruz boyama yapıyoruz extra oyun grubuna gidiyoruz orada birçok etkinlik yapıyor kulak çöplerini pipetlere tak çıkar yapıyor dün oyun grubunda öğrendiğim nişasta ve suyla bir etkinlik var onu yapacağım
Zekiyee29 irva bizde 13. Aya gırecegız çok çabuk sıkılıyo hergun de aktıvıte yapamıyorum açıkcası ama yaptgmda da yararlı şeyler oşsun istyorum heryere bakmak leşfeymek ıstyo napıcagmı şaşırdım
eceunverkanra irva Aha bu benim oglan degil mi😂😂 Aynisi, hadi dolap karistiram, hadi sunlari tepeme indirem, anama is cikaram, ooo kediler de burdaymis onlari bi minciram🙈😂
Zekiyee29 Yeniyanne27272 şimdi profılını inceledim gerçekten çok başarılı ve baya dolu dolu aktıvıteler var teşekkürler
Zekiyee29 Elif1010 adım adım setlerını bnde dusunuyorum içeriği konusumda emin olamadm ıcın beklemeye aldım
irva eceunverkanra Aynen aynen nereye saldırıcağını şaşırıyor.Saniyede yön değişiyor.🤦♀️ dolap karıştırırken kedi önünden geçer anında kediye mıncık atar.😅😅😅