Guldenn Arkadaşlar bu eczanelerde diş kaşınmasını geçirmek için jel mi ne satılıyomuş ondan kullanan varmı bi sıkıntı oluyomu
Deletedmom115 Guldenn Jel pek önerilmiyor yutma ihtimali yüksek olduğu onun yerine doğal yöntemler deneyin karanfil ve zeytinyağı gibi
Denizmelisa Guldenn http://www.medforsfarma.com/?p=products&id=12 bunu öneririm canım bitkisel bir ürün jel değil. Adı tetagil.
deletedmom2200 Guldenn jel önerilmiyor pek bir faydası olduğunu da düşünmüyorum açıkçası. Onun yerine taze soğan verin ağzına onu kemirsin hem uyuşturur o bölgeyi. Bide emzik falan alıyorsa onu dolapta soğutup verin veya ağzını kaşıdığı herhangi bir şeyi
Denizmelisa Guldenn küçük küçük paketler var içinde şeker gibi parmağına al damaklarına masaj yapar gibi sür tadını begenir zaten tatlı bişey.
Guldenn Tazeannecikbayramda tatile gidicez 3 4 günlügüne orta ateşlenir falanda diye korkuyorum şanşımı deniycem en azından
Tazeannecik Guldenn ben nöbetçi eczane bulup aldım hatta ama 1-2 defa sürdüm işe yaramıyor diye kaldı öylece