Humus Oğlum 3 yasında , gunduz uykusuna yatırırısam 1-1,5 saat kadar uyuyuyor. Bu sefer aksam uykusu gece 12 yı buluyor. Yatırmazsam aksam 10 da sallayıp uyutuyorum ama aksamı zor edıyorm . 6 dan snra huysuz oluyor sızde durumlar nasıl ☺️
Damlaemir Humus benimde oğlum 3 yaşında 5 aydır gündüz uykusu uyumuyor bende uyutmuyorum uykusu gelince kendisi uyuyakalıyor koltukta yarım saat izin veriyorum kaldırıyorum iyi geliyor az da olsa uyumak sorun olmuyor akşam da 9 da uyuyor 😊
-erCansu- Humus ay aynı benm oğlumda bı ay sonra 3 yaşına girecek bı aydır bazen uyumak istemiyor vala ben gün içinde çok yorulmussam uyutuyorum 🤣🤣🤣
Deletedmom54554 Humus uyutuyorum herzaman 1 de uyur 2,3 gibi uyanıt gecede 10,11 uyutuyorum düzen oluşturduk yoksa dediğiniz gibi karışıyor
Fitifiti Humus 3 yaş 3 aylık. Gündüz uyutursam aynı şekilde 1-1 buçuk saat uyur ama akşamda 10:30 civarı uyuyor. Uyumayınca en geç 9 da uyuyor. Uyutmamak işime geliyor. Her türlü huysuzluğu var bir süredir. En azından dinlenmeye fırsatım oluyor akşam.
Smrenes Saat 10 da değil de 8 de yatırın mesela.. Benim oğlan 3 yaşına yakın sabah çok erken kalkınca öğlen uyutuyorum eğer geç uyandıysa akşamı bekliyorum 8 de uyuyor zaten zor ediyoruz o saati
Humus Smrenes 8 de hayatta uyudugunu gormedm 🤭 hep 10 da yatırırdım oda sallayarak. Bıraksam 12 lere kadar durur aabahta sekız de kalkardı yenı yenı 9 da kalkıyor bıde erken yatırınca ıkı saat snra acıyor gozlerını kalkıp oynuyor bnde o yuzden erken yatrmıyorum
Fitifiti Bir de şu önemli ne zaman ki oğlum 8-9 da kalkmaya başladı ben o vakit öğlen uyutmamaya başladım. Eğer 8 öncesi kalkarsa uyutuyorum.