DamlaDorukhan Oykuaygun Ellerinde kalan ürünlerin son kullanma tarihini değiştirip satıyo olabilirler.
Reyna Oykuaygun ben kaçırın derim. hiç bir güç o mamayı verdirtemez bebeğime. zaten internetten almaya karşıyım fiyatı normal olsa bile
Reyna Oykuaygun inşallah pişman olmazsınız ileride. internette sahte mama çok. sahte olmasa bile tarihi geçmiş mama da olabilir tarihini değiştirmişlerdir bu fiyata satılması normal değil
escmrk 1 numara aldım bende 3 tane ama iyi yorumda var kargo süresinden dolayı kötü yorumda bilemedim
Oykuaygun Reyna hepsinin satıcısı aynı puanı yüksek, yorumları da çok. En fazla 1 adet alınabiliyor Bir sorun olacağını sanmıyorum
Oykuaygun DamlaDorukhan hiç sanmıyorum böyle bir şey yapacaklarını. 900den fazla yorumları var. Satıcı puanı yüksek
anayimbennana Oykuaygun valla bende aldım ilk defa inşallah sıkıntı olmaz olursada çok büyük problem değil çöpe gider yani
bikerem Oykuaygun o nasil fiyat,ben mi uykusuzum dedim. Valla inanamadim 10 kutu aldim. Ilk kez icecek oglum 4 numara aptamil aldim. Sayenizde. Cok tesekkur ederim. Daha da birsuru var anneler bi baksa ya.
bikerem Betul5434 karekod uygulamasi ile urun gelince stt orijinallik sorgulayabilir,15 gun icinde de iade edebilirsiniz. Trendyol hata yapmaz😁 kacirmayin derim
Betul5434 bikerem aynen aklıma gelmemişti bak çok sağol canım aldim zaten şimdi birtane veriyor zaten bedava resmen şokta a101 de bile 250 350 grami 50 den aşaği değil bakalim nasil gelcek
Reyna bikerem 470 tlye aldığım adidas taytım çakma çıktı iademi de kabul etmediler çakma ürüne 470 tl verdiğimle kaldım. trendyol gayet hata yapıyor.