ardenbebekk Kızlar bebeğim 1 aylık bazen öğürüyor kusma olmadan normal mi var mı yaşayan hep yan yatırıyoruz zaten mesela kucağımda sallarken meme sonrası öğürüyor
Aysegul-eylul ardenbebekk emme pozisyonu aldığımızda çığlık çığlığa kafayı geri atıyordu popoda kızarıklık kaka mukuslu ve bize laktoz intolaransı olacağını söyledi
Aysegul-eylul ardenbebekk çözümü gaviskon kullanıloruz canım süt ürünleri çay kahve çikolata kafein tüketmiyorum reflüyü etkilemesin die
ardenbebekk Aysegul-eylul bunların hiç biri yok aslında ve sadece dün oldu babası gazını çıkarırken fazla sarstı insallah ondandır
ardenbebekk Aysegul-eylul korkum uyurken olur diye 🥺 Allah korusun gece nöbet tuttuk korkudan olmadı sükür reflü yatağı aldınız mı peki işe yarar bisey mi
Aysegul-eylul ardenbebekk aldım canım ama hep kayıyor bende başını yükselttim. Öle yatıyor şu an çok yiyince kusuyor bizimki
ardenbebekk Aysegul-eylul insallah geçer biran önce ben de basını yükselttim benimki de fazla yiyince çok az çıkarıyor ama yeni doğanda normal diyorlar midesi genişlermiş diye bilemedim reflü mü