Emiryigit Arkadaslar sanirsam usuttuki 11 buckta uyutmustum simdi emmeye klaktiki bogazdan oksuruyo sesi degismis yavrumun hic biseyi yok yeni oksurmeye basladk ilerletmeden hemen ne yapabilirm
barbarosunannesi Emiryigit ıhlamur yumusatir.biraz büyük olsa bal dicem de malesef yaşını doldurmamış
Emiryigit Gizemisss Annemlerdyim bugun evde degilm evde vardi yarn sabah hemen alcam ilerletmez inslallah ya
Gizemisss Fatmao7 canım benim bebeğim 24 günlük. Yenidoğan daha. Bende iki gün önce cok caresizdim. Doktor cok kücük olduğu için hiçbişey yapamam dedi cok öksürüyordu. Bende korkuyordum ama bu tarifi duyunca hemen denedim. Cünkü herkes deneyip yorumlarını yazıp fayda gören cok insan var. Ve ben iki gecedir sürüyorum şükürler olsun öksürük gitti gibi bişey. . Bende yaparken ilk başta tereddüt etmiştim. Ama sarımsak doğal bişey yani. Ne zararı olacak. Hemde doğal antibiyotik. Ona bakaraan kullanılan ilaçların içinde neler neler var. Bak link koyuyorum. Videoyu izle mutlaka. https://www.glutensizdunya.com/cocuklarda-ve-bebeklerde-oksuruk-icin-dogal-care-sarimsakli-oksuruk-yagi-tarifi/amp/