Gokcengulfemesat Merhaba anneler 🤍 Kızım 13 aylık olacak ve gece sürekli emmek için sıkça uyanıyor. Bende gece emmesini bırakmak istiyorum ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?
Birbebek34 Gokcengulfemesat oğlum 1 yaşına girdiginden beri gece uyutmadan önce irmikli mama yedirip sonra uyutuyorum karnı tok olunca uyanmıyor uyansa da su veriyorum zaten su istedigini söylüyor tekrar uyuya kalıyor uyansa bile yanina uzanıp başını okşuyorum tekrar uyutuyorum ☺️
Minik12 Gokcengulfemesat aynısıı bende nasıl yapacaiğımı düşünüyorum emerek uyuyor birde kesince nasıl uyutucam 🙄
Tugbabhc Gokcengulfemesat canim bende uyutmadan önce arı mama veriyordum sütlüsünden gece 1 kere uyaniyordu bazen hiç deneyebilirsiniz isterseniz 🌼
Gokcengulfemesat Birbebek34 ne güzel maşallah teşekkür ederim 😊aslında bende öyle irmikli meyveli mama yapıp yedirip uyutuyorum ama gece belli bir saatte uyanıyor kendime 1 hafta verdim inşallah gece emmeden keserim çok kararlıyım 😊😊
Birbebek34 Gokcengulfemesat tabiki ilk zamanlar ısrarla emmek istiyorlar yavas yavas alışıyorlar sonradan kesintisiz uyuyorlar☺️bide gündüz uykusu da önemli . Gündüz tek uykuya gecerseniz gece daha cok uyuyorlar
Gokcengulfemesat Birbebek34 gündüz tek uykuya geçtim aslında 😊bakalım inşallah böyle zamanla alışır çok teşekkür ederim paylaşımlarınız içinde 😊
Gokcengulfemesat Minik12 işimiz başta zor gibi duruyor bir kaç yerde okudum zorda inşallah alısırlar😊
Gokcengulfemesat Tugbabhc teşekkür ederim ari mamada veriyorum aslında ama bakalım inşallah kisa zamanda bunu da başarırım 😊😊 teşekkür ederim