Dyldrm Bebeğimin burnu tıkalı zor nefes alıyor ve ağlıyor soğan kesip baş ucuna koydum buhar makinesi almak istiyorum. Kullanan var mı hangi marka kullanıyorsunuz nerden alabilirim
bertn Dyldrm benim kızımda bronşit oldu ve aldık iyiki almışım gerçekten çünkü iki defa tekrarladı evde bulunması lazım bir ateş ölçer kadar gerekli bence eczanelerde bulunuyor ben eczaneden aldım Trendyol ve medikallerde de vardır
nursocum Dyldrm markası ne olursa olsun ama evinizde mutlaka 1 tane olsun soğan benim oğlumda hiç işe yaramadı
Linamommmm Dyldrm bizde var kızım 40 günlük kullandım ama bize etki etti ona etmedi soğan vs hiç işe yaramamıştı
Minai_eliz Bizim var gölcükte yasarken almıştık, cok işe yarıyor, markasını hatırlamıyorum eczaneden alabilirsiniz
Elifada07 Ben bugün kullandım ama yatınca yine aynı tıkalı yatarken yastığının altına birşey bırakın yüksek olsun ancak böyle rahat uyudu
Balkupum2505 bertn hava makinasini kafamiza göre alabiliyormuyuz icine koyulan ilaci vs. Oglumda bir haftadir hasta balgam atamiyo ve tikaniyo bronsot baslangici var. Bende almak istiyorm aslinda o yuzden soruyorm
bertn Balkupum2505 ilacı alamıyoruz doktor ilacını veriyor makinasını alabiliyoruz medicaller de ve eczanelerde bulunuyor.