Hiramgul Arkadaşlar burnumdan estetik olmak istiyorum dr teoman doğanı tanımayan yoktur olan varmı ? Fiyatlari hakkinda bilginiz varmi? Estetik olan varsa yada dr önerisi olan varsa lutfen bilgilendirirmi?
Fasulye12 Hiramgul hangi ildesiz ? Ben ist da Mirza Fırat a yaptırmıştım çok memnunum , araştırmanızı öneririm
Ebalp Hiramgul Bende yeni british Estetik gördüm Instagram’da İstanbul Nişantaşı yeri konuştum 7 bin TL dedi fiyatı ilk ameliyat ise ücretsiz muayene gidicem bakalım
Hiramgul Fasulye12 istanbuldayim bende ne zaman yaptirdiniz şuan 30 bin isteniyor iyi dediğim hekimler
Cheddar Ebalp bence iyi araştırın o fiyata imkansız güzel sonuç çıkması ya da ilerisi için komplikasyon olmaması
hilfigertommy İstanbul’da yusuf muhammed Durna var KBB doktoru sadece burun estetiği yapıyor Medipol mega da.efsane güzel sonuçları var. Birçok arkadaşım ve ben onda olduk😊😊fiyatlar piyasaya göre makul. En son 13-16 arasıydı sanırım.
Fasulye12 Hiramgul Ocak 2018 te 7 bin e yaptırmıştım. Ama kasım ayında görüşmeye gidip randevu aldığım için mi o fiyat oldu bilmiyorum . Sonra arayan bir arkadaşa daha yüksek fiyat vermişlerdi
hilfigertommy Hiramgul istediğimden de güzel oldu😍😍 burun delikleri simetrik. Hem doğal hem hafif kalkık. Kemer gitti. Nefes alıyorum. Daha ne olsun😂
hilfigertommy Hiramgul hayır düşmedi dimdik ayakta😊😊 isterseniz bi instadan bakın orda bisürü ameliyat sonucu var. @dryusufmuhammeddurna instası