Yavuzegeninannesi Hilalrkmn benimkinin de başı ve sırtı çok terliyor sırtına ağız mendili koyuyorum gece çıkarıyorum sonra doktora sordum metobolik dedi
Htcyalmanci-0519 Hilalrkmn başı terliyor benimki de yatakta izi çıkıyor kafasının arkasının neden acaba ama vucüdu öyle değil terlemiyor kafası çok terliyor ne yapabilirim acaba
Omerim07_01 Balkupum2505 aynen benim oğlan da öle 1.5 saate bir kalkyrm uykudan bişey anlamyrm çok terliyo dediğinizi gobinustunde buz gibi oluyo
Hilalrkmn Balkupum2505 benimki ustunu cikartck kadar terlemiyor ama yattigi yer baya ıslanıyor bas kısmı
Balkupum2505 Omerim07_01 kısa kollu giydirsem üşür diye korkuyorum napicam sasirdim vallahi buz gibi vücudu
Balkupum2505 Hilalrkmn yarın doktor kontrolumuz var insallah sorucam. Hasta ondan terliyo desem sadece kafa sırt terliyo bilemedimki bende
Htcyalmanci-0519 Hilalrkmn kayınvalidem normal çocuk terler diyor ama güvenemiyorum pek kocakarı lafları bıktırdı artık kendim araştırıyorum
Yavuzegeninannesi Gzmkrm aldığı mama ve besinleri eritebilmek için enerji harcıyor ya vücüdü o zaten benim ve eşimin de metobolizması çok hızlı çalışıyor bize çekmiş sanırım