Nurana Merhaba arkadaşlar.. süt sağmakla süt kesilirmi ? Ben bir iki doktordan öğle duydum, sağarsan kesilir dediler
Candy_liz Nurana kesiliyor diyenleri duydum ama 2 yaşına kadar sadece sağıp anne sütü verenleri de.. Sanırım istikrarlı ve düzenli sağmak etkiliyor.. Ya da sütün çok ya da az olması gibi bu da kişiden kişiye göre değişiyor
Nurana Janss endegerlimoglumm benım iki aylık kızım var, kac gundur bakıyorum göğüslerim boş gibi, sıkıyorum süt geliyor ama bebeğim istemiyor artık, strese girdim iyice😞
Dasdili Janss günde kaç kere sağıyorsunuz? Ne kadar çıkıyor? 5ay 3 günlükten selamlar 🙋🏻♀️ Umarım 1 yaşa kadar az da olsa bende verebilirim.. şifa niyetine 😔
Semra9613 Ben sagiyorum kesilmedi aksine artti sanki.ama gunde bi defa sagiyorum oda bebegim uyuyunca gece.acimaya basliyor o vakit sagip yatiyorum
Janss Nurana Meme reddi olabiliyor dönem dönem . Sabırlı olun . Biberon veriyorsanız kaşık ya da enjektör deneyin . Memelerimiz terbiye olduğu için yumuşamış olabilir .
endegerlimoglumm Nurana benimde öyle artık 3 aylik olduk. eskiye nazaran daha yumuşak muhtemelen terbiye oldular
Semra9613 Nurana mamada arada nadir veriyorum cok huysuzlasirsa doymadigini dusunursem veriyorum 30 40 cc kadar
Janss Dasdili İlk dönemlerki kadar çok değil . 9 aya kadar öğün verebiliyordum ama şu an öğünlük çıkmıyor maalesef . 3/4 saat arayla sağıyorum . Çok zamanımı alıyor ama 🤷🏼♀️
Janss Dasdili Biriktirebildiğim dönemde ör 50cc çıkıyor 3 öğün sağım toplayıp veriyordum . Şu an 20-30cc falan çıkıyor 1 yaş bebeği 10dk bile tutmuyor dediğiniz gibi öğün arasında şifa niyetine veriyorum 😌
Dasdili Janss her şeyden öte bebişlerin süt anlamında rızkı bu kadar diyelim. Elinizden geleni yapmış ve hala yapıyorsunuz.. 🌺