Tugce
Ben o aylarda büyük ve bol resimli kitapların resimlerini gösterip anlatıyordum. Penguenler uçamaz, Utangac ayı monti, paylaşıyorum, Kabugunu arayan salyangoz, mutlu su aygırı vs vs gibi klasik 3 yas hikaye kitaplarını daha o zamandan alıp bol bol gösterip, resimleri hakkında konuşuyordum. 1 yaş için masallar kitabını da o zamanlar kullanıyordum. Hışırtılı kitaplarını veriyordum zaten o dönem bol bol eline, onların resimlerini anlatıyordum. Bir de hamileliğimden itibaren yaklaşık 6 aylık olana dek, okuduğum kitapları hep sesli okudum. Oğluma okuyormuş gibi. Hemen hemen her gün az ya da çok, boş kaldığımız her vakit okuyordum. Önemli olan bizim sesimizden, olabildiğince fazla, farklı kelime duymaları.
Kiraplara gelince oğlum doğmadan ve daha sonrasında uzun süre Trendyol ve hepsi buradada indirimleri takip ettim. Bir süre sonra farkettim ki bkm’nin netten alışverişi, diğer sitelere göre daha uygun. Bir de kitapcı.com.tr. İkisinden de oldukça alışveriş yapıyorum, indirim zamanları özellikle çok mantıklı oluyorlar:)
Kolaylıklar diliyorum.