Meva2809 Kızlar yarın 40 gün oluyor sezeryan olalı korse kullansam sakıncası var mı acaba aranızda bu günlerde kullanan oldu mu?
Mom4565 Meva2809 Dogumdan 2 hafta sonra kullanmaya başladım hiç bir sorun olmuyor 😊 (bende sezeryan doğum yaptım )
haticelebican Meva2809 bende sezeryan olduktan 10 gün sonra doktorumun tavsiyesiyle başladım çok rahat oluyordu benim için
Melikekkn Meva2809 Yarın bizimde 40 gün oluyor 🥳20 günlükken korsetayt kullanıyordum 2 gündür normal korse kullanmaya başladım bir sıkıntı yaşamadım 😊
haticelebican Meva2809 hayır yine de kullanabilirsiniz eğilip kalkmakta çok rahat oluyor korse kullanımı ve beli rahatlatıyor emzirirken de
hayal24 Meva2809 rahmin kendini toparlaması 40gün demişti doktorum 40günden sonra takmanda bir sakınca yok demişti ama ben hiç takmadım göbek gittiği için yoksa doktorun önerisiyle 40.cı gün takıcaktım
tinyfish Meva2809 ben korse aldim ama cok gereksiz. Onun yerine toparlayici yuksek bel taytlar var. (Trendyoldan almistim) Daha siki tutuyor. Bedeninden de bir numara kucum alirsin
_YanakReisinAnnesii Benim 3 ay oldu doğum yapalı göbeğim biraz kaldı kullansam faydası olur mu benim gibi geç kullanıp fayda gören oldu mu 😔
UraSsmom Meva2809 İlk gün tayt korse giydi mm ki ontroşe giderken şimdi bu kopçalı korselerden ve bazen de Abdominal korse kullanıyorum.
Linamommmm Meva2809 seseryandan 10 gün sonra kullanmaya başladım 1 ay oldu bi küçük bedenini sipariş vereceğim çünkü efsane fayda etti o sarkıklık ilk 1 haftada gitti