Prensesss_annesiii Kızlar eşim eve gelir elinde telefon kripto takip eder uyur daha elinde telefon kripto takip eder artık bıktım bu hallerinden bu adam ne zaman duzelicek kavga ediyorum kusuyorum yine aynı bıktım artik
Reyna Prensesss_annesiii benimki de oyle. bu isten para kazanıyorsa öyle olması gerekiyor maalesef. kazandığı için bişey diyemiyorum bende
Makaron_88 Prensesss_annesiii kötü bir durum çünki bizde yaşıyoruz benim eşimde oynuyor benide bulaştırdı ama anlık yükselme olduğu için sürekli takip etmek gerekiyor
Prensesss_annesiii Tortilla_ hemde nasıl batak canim hayattan soğudum artık yatakta o gözünü açıyor o eve geliyor yemek yerken bile takip te ): kavga ediyorum bağırıyorum cagriyorum yine aynı
Prensesss_annesiii Reyna ne kazanması canim aç gozluu parası artıyor çekmiyor ac gozlulik yapıyor tekrar düşüyor yukselmesini bekliyor bu sefer
Tortilla_ Prensesss_annesiii Yaa bu kripto işini tutturdu mu gerçekten güzel kazanç elde ediyor. Muhtemelen eşiniz Twitter’dan sürekli analizcileri takip ediyorsa onlara göre hareket ediyor da olabilir. Şu bir kaç gündür bitcoin gel gitlerde çünkü. Terse düşürebilir de . Eşiniz parasını kurtarmaya bakıyordur yada alttan toplamaya😂
Prensesss_annesiii Tortilla_ Yok canım para kurtarmıyor parası yükseliyor çekmiyor ac gozlu lik yapıyor evet çok kişiyi takip ediyor hemde kavga ediyorum yine aynı ): bana ilgi göstermiyor onlara gösterdiği kadar
Tortilla_ Prensesss_annesiii O durum kötü ya .bizde o hataya düştük:-/ yükseldi çekmedik kârdan zar ana paradan zarara düştük. Allah kurtarsın bu coinden ne diyim 😕 Bizde düştük bi alamete