Kuzeybabyy Soğan karanfil serum fizyolojik burun yıkama cold mix ve hava dışında ne yapabilirim uyuyamıyor emziği atıyor nefes almak için gerçekten aklıma başka bir şey gelmiyor
Sahra01 Kuzeybabyy 2 şu bardağa bir çay kaşığı vazelin koy iyi e kaynat soğusun her iki deliğe kkh bir kaç damla koy
Busranne28 Vikis varsa kaynak suyun içine koyup odaya koyabilirsiniz veya burnuna sürebilirsiniz çok etkili geçmiş olsun 😊
Ahmetinannesi668 Kuzeybabyy benimki de öyle doktor gırtlak yumuşaklığı olduğunu söyledi aldığı tozlar burnundan mesela toz diye örnek verdim balgam yapıp gırtladgda yumuşak olduğu için çıkaramıyormuş doktorum bol bol odayı nemlendirmemi söyledi 1 buçuk yaşında kendiliğinden geçeceğini söyledi
Yavuzegeninannesi Kuzeybabyy 8 aylık tam 15 gün dediklerinizi yaptım sonra dün doktora gittim rhinfat diye bi sprey verdi o rahatlattık benimkide emziksiz uyumuyor nefes alabilmek için emziği atardı uyuyamazdı hatta kendime kızdım çocuğa acı çektirmişim diye
Kuzeybabyy Yavuzegeninannesi bir haftadır neler çekiyo yavrum zatürreydi şuan sadece burun tıkanıklığı kaldı salı kontrolümüz var teşekkür ediyorum
Rez Emziriyorsanız sütünüzden damlatın burun yumuşayınca açılır aspiratörle çekebilirsiniz. Ya da hakiki zeytinyağı ile burnunu ovun nemli kalsın