Derenimomteacher Lutfen linc etmeden cevap verin , kizim 7 aylik gunduz hic emmiyir gecede 3-4 kez .Ozel bir sebeple diyelim alkol aldim , nasil kullanmam gerekir ? 3- 4 saat sonra emzirsem sorun olurmu ?
Ahkalbim Derenimomteacher Doktor Doç.dr.oytun erbaşı dinle YouTube den video başlığı 5 .10 yıla heryer otizimli olacak ondan sonra kendin karar ver birdaha içip içmeye.Genelde sağıp döküyorlar o sütü bir posta okudum.
NefesMaviDeniz Derenimomteacher Alkol miktarının yüzde 5i kadarı sanırım sütünüze geçiyor. En az 3 saat beklemeniz lazım..eğer çok zor olmayacaksa 4-5 saati geçirseniz içiniz de daha rahat eder sanırım☺️
nilimsi Derenimomteacher ben bir kaç sefer aldım şöyle ya 1 bira yada ufak bir kadeh beyaz şarap içtim onda da en erken 4 saat sonra emzirdim. Bebeğin yatma saatine denk getirerek aldım. Okudugum birçok yerde de en fazla olması gerekn bu yönde diye yazıyor canım afiyet olsun 😊
tgbmhr Ahkalbim alkolle olacak iş olsa idi türkiyenin şimdiye yetişmiş insanlarının cogu otizmli olurdu
FatosToprakDeniz Ahkalbim böyle işlerde aten hep bize denk gelir. Elin Avrupalisi Amerikalisi içer s.. Akıllı bebeleri olur bizimkiler özel günde alkol almaya otizm
KutayinAnnesiii Gündüz emmediği ne göre biberonla besleniyor o zaman siz de sütünüzü sağıp stok yapın gece de onu verirsiniz. Aldığınız alkol miktarına göre emzirme süresi değişiyor. Ne kadar geç o kadar iyi ama en az 6 saat emzirmemeniz lazımmış
Oznurunannesi KutayinAnnesiii sevgili anne , bende alkol aliyorum ama bebegim mama meme seklinde besleniyor aksam emziriyorum sonra uyuyor alkol aliyorum oglene kadar sagip dokuyorum sonra emziriyorum.Sonucta biz bu alkolu cocugumuzun agzina dokmuyoruz herkesin yasadigi hayat cok farkli linc etmek isteyen varsa buyursun benide etsin.Dilerim Rabbim hepimizin yavrusunu tum kotu insanlardan korur saglikli sihatli guzel bir gelecek sunar hepinize sevgilerle❤🙏
Alaz_13gulsen Merhaba şöyle bir bir bilgi verebilirim bazı araştırmalara göre alkol kullanımı süt depolamasını arttırdığını öne sürüyor bunun yanı sıra emzirirken alkol kullanım oranları şarap için 220 230 ml civarı öneriliyor.2 bira alkol kullanımı aşmamakta ama fazla sıkıntı olabilir çünkü alkol kullanıldıktan yarım saat sonra kana ve süte geçiyor. Votka ve likör için 60 ml öneriliyor aynı zamanda alkol kullanımından sonra 2-3 saat veya daha fazla beklememiz gerekiyor umarım yardımcı olur bu yazı ☺️☺️
Alaz_13gulsen Derenimomteacher evet evet zaten emzirirken bira tüketme oranı iki şişe bira olarak tanımlanmış bir bira sonrası 3 saat beklerseniz rahatlıkla emzirebilirsiniz
Fasulye12 nilimsi evettt bir de şey vardı tuzlu ayran ve soda önerisi covid için, He bir de Türkiye’nin elon musk Iyım demişti. 🤦🏻♀️
Ahkalbim nilimsi Bilmiyorum 🤪Ben dün denk geldim dinledim uzmanlık alanı otizim diye burayada herkes birbirine soru soruyor bilgili olmak için yerinden öğrensinler dedim ama baya yanlış anlaşıldım o yüzden karışmıyirum
BuzluKahve Derenimomteacher ne iceceginize de bağlı. Benim doktorum 1 kadeh hafif alkollu sarap veya biradan sonra hic beklemene gerek yok ama raki veya vodka gibi daha yüksek alkollü iceceksen (yine bir kadeh) en az 2-3 saat bekleyip emzirebilirsin dedi.
Ahkalbim BuzluKahve Ben doktoru dinledim bilgi edinin demek istedim sonuçta otizim alanında uzamn bir adam.
curly_mom Derenimomteacher valla ben şu 19 aylık süre zarfında 1 dafasında 1 kadeh bira içtim, dolapta sütüm vardı o gece onunla idare edeyim ama tam bir rezillikti 🥴 oğlum emerek uyuyan bir bebek ve o gece uyutamadım en son emzirdim 😶 Bir defasında yine 1 kadeh kadar bira içtim onda normal emzirdim valla ama 2 3 saat uyanmamıştı oğlan o süre içinde bol su içip tuvalete gittim 🙃 Aman bir daha da içmem biraz keyif yapcam diye gecem mahvoluyor üzerine bir de vicdan yapıyorum 🤷🏻♀️
Ahkalbim FatosToprakDeniz Hamile bir birey içerse sebebiyet verir sigara dahil anne karnında yanı ben uyarmak için dedim bebeğin anne karnında gelişimi için.Emen bebek alkol var diye otizim olmaz ben sadece bildiğim bir bilgiyi aktarmak istedim belki hamile biri görür diye .Az bişey içtiyse gece bebek emzirilir o kadar.
Derenimomteacher Fasulye12 Seyda0202 anneligimi sorgulamak sana mi dustu ya ? Ozel bir gecede ese eslik etmekti amac , super otesi bir anneyim merak etme. 2 sene olmustu icmeyeli. Sadece bir bira ictim gecede sagilmis sutumden verdim eger sorgulamak istersen 😃