buselidunya Merhaba caağnım anneler, Kızım bir kaç gündür yemek, mama ne versem bir kaç dk ağzında bekletiyor bu durum beni deli ediyor bazen saatler sürüyor bir yemek yemesi 🥲 Böyle bi durum yaşayan var mı n’apmam lazım, kendi kendine bırakır mı?
Busevedat2501 buselidunya bırakmadı püre tarzı şeyleri öyle yapıyor pütürlü veriyorum bebek mücver pankek balık elimle bölüp veriyorum yiyor ama danone meyve püresi yemeyip bekletiyor 2 aydır 😒
Acemianne12 buselidunya aynı benim bebeğimde öyle 6 bucuk aylık hiç bişeyi yutmuyo ağzında bekletiyo mamasını çorbasınj herseyi siz çözebildinizmi acaba ne yapmam lazım 😔
buselidunya Busevedat2501 Önceden beş dk sürmezdi bişey yedirmem, şimdi yarım saat sürüyor nerdeyse ya
Busevedat2501 buselidunya bizde öuleydik bir kase mamayı 5 dk da yiyordu şeker kaşıgı dolusu veriyordum yutuyor Du şimdi 1 kaşıgı 5 dk tutuyor agzında
buselidunya Acemianne12 Merhaba, malesef çözemedik halâ aynı sevdiği yemeklerde de aynısını yapıyor su sevdiği için biberonla yutmasını sağlıyorum bazen emzikle bazen de sevdiği birşeyi veriyorum eline öyle yutuyor anca 😮💨