Balannesiiiiii Busevedat2501 ilk sırt üşütmesi sonra sesim gittim 3 4. Günlerde koku alamadım sonra ağır grip şekilde 2 3 gün sürdü
burcu1234 Busevedat2501 arkadaşımda dün akşam aynı şeylerden dolayı huylanmış teste gitti ama negatif çıktı. İnşallah sizinde öyledir
Busevedat2501 Balannesiiiiii şu an geniz yanmsı burun yanması var korkuyorum oglum var 9 aylık yarına daha da kötü olursam test yaptıracagım
Balannesiiiiii Busevedat2501 korkmayın benim çok zor geçti ama hem bebeğime hem kendime mecbur kalınca baktım tek başımaydım. Dışardan yemek söyledim sütüm azalmasın diye ağzımı boş bırakmak istemedim yemekte yapamadım tabi. Bebeğinizde ateşini sürekli ölçün kulağından boyun altında vs el ayaklar buz oluyordu kafası ateşten yanıyodu
Sedaaa33 Busevedat2501 benim tat ve kokum hiç gitmemişti cok şükür sadece basım cok agrimisti ilk başka cok üşüyordum sonra iyi olmustum
AliKuzey12 Busevedat2501 halsizlik çöktü burnum akmaya baladı, burnum yanıyordu genzin yanıyordu grip gibiydim , 3 gğn sonra geçti kuru öksürük başladı koku gitti bu arada hemen , suan 7. Gündeyiz hersey geçti bi tek koku gelmedi
Elif1997 Busevedat2501 vücut ağrısı ve halsizlikti . 2 gün sonra felaket bir göz ağrısı sağa sola ceviremedim. Tat gitti kokungitti ve öksürük başladı 1 ay geçti hala öksüruyorum
Elif1997 AliKuzey12 evet ben tat almıyorum diye bsy yiyesim yoktu bide iştahım yoktu . Tat koku gittikten 4 5 gün sonra cog soğan yedim birden koku geldi diğer sabah yine gitti gene yedim zamanla geldi tamamen
asel_kus Busevedat2501 boğazımda gıcık olmaya başlayınca covid olduğumu anlamıştım. Sırtım çok üşüyodu ve hiç halim yoktu. Daha sonra burnum tıkandı grip gibi oldum. Kuru öksürük ve bikaç gün sonrada tat koku kaybı. Bebeğime dr geçmiş covid. İki üç gün çok huzursuzdu sürekli ağladı. Çok şükür şuan daha iyi